Ensparkibaken

Senaste inläggen

Av maricici - Fredag 26 jan 02:00

Det var svinkoppor eller impetigo som det kallas på latin och det innebär att vi laddar för en långhelg. Sovmorgon i morgon och sedan ska vi till apoteket och hämta ut antibiotikasalvan till att börja med. Laddad med nyheter om antibiotikarestistens lite då och då i dag så kan jag säga att det är sista chansen. Har redan kört en veckas egenvård med natriumkloridtvätt och desinficerande antibiotikafri salva.

Och sedan ska det mysas rejält såg den äldre grabben ut att tycka, passa på när brorsan har bortahelg och man är ensam om all uppmärksamhet. Tyckte för all del jag också, ska sätta sambon på matlagningen i morgon och passa på att läsa ett kapitel under tiden. Skulle visst bli köttfärsröra enligt hemligt recept och makaroner till. Och till detta en rejäl grönsallad och ett glas rött. Den äldre grabben ville ha en apelsinfestis till sin portion.

Han känner sig nämligen inte sjuk utan är hemma till såret slutar vätska och smittorisken upphör. Okej, det kliar lite emellanåt men är inget jämfört med bölden, bältrosen och den stukade foten år 2017.   


Ur en magikers dagbok; 1998:

" Learn to raise yourself above yourself so you can triumph over all"


Lite nattmusik att somna till avslutningsvis:


ANNONS
Av maricici - Torsdag 25 jan 01:15

och konstaterar att någonstans måste det ha varit bättre förr med käcka utropstecken som Rösta på Gösta och Rösta ungt Folkpartiet varvat med budskap som decentralisera och solidaritet. Budskap som rösta på oss så ska ni få det och det.

Valupptakt 2018 på nätet; Klaga på varandras valaffischer och posta taskiga memes om dina politiska motståndare. Budskap som det där laget vill du inte ha in i din bekantskapskrets.

Väck mig när den här mardrömmen är över.

Annars så är väl rätt många väljare som har sina personliga önskemål innan dom tittat på något partiprogram, mig inräknat

Norrland, en självständig stat

vi hoppar över den denna gång, det är rörigt nog ändå.

Men konstaterar att större satsningar på den här landsändan står fortfarande kvar på önskelistan.

Och att det inte håller att proppa in alla i stadsområden och lämna resten av landet tomt..

Allra minst för stadsområdena själva om man får tro bostadsbristen.


Snabbtittade på ett dubbelblurrat inslag från Sundsvall

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/sa-har-det-gatt-sedan-sexkopslagen-borjade-galla-i-grund-och-botten-har-vi-ett-stort-problem

och antar att det inte är några problem att betala böter på plats, inte om man har råd att resa mellan 30 och 60 mil och betala ca 2000 för sex, eller som jag läste i ett annat lokalreportage betala en taxiresa på 2000 kronor till kvinnan och så kanske det dubbla för en natts sällskap.

Det innebär i praktiken att alla konsekvenser uteblir och lagen är helt tandlös.


I övrigt så har det varit en sjukvårdsvecka här hemma och inte mycket att berätta om. Förkylningar och den äldre grabben har fått ett sår i mungipan som blivit infekterat. Ska till distriktsköterskan i morgon för att utesluta svinkoppor och ev få en antibiotikasalva utskriven.

Själv har jag antingen eller, antingen ska jag tillbringa en ledig helg med att läsa ut en tungrodd bok med engelsk text eller också ska jag sjukvårda.


Lite musik på det:ANNONS
Av maricici - Måndag 22 jan 16:26

   Sista surströmmingsburken gick åt idag.

Av maricici - Måndag 22 jan 16:00

Jag är helt beredd att stryka den här lediga helgen och vårda förkylda grabbar. Var lyckligtvis inte vinterkräksjukan utan en förkylning med vansinniga irritationer i svalget. Sambon som håller på att tillfriskna från sin har identifierat symtomen.

Den äldre grabben är än så länge frisk och därför är vi beredda på helgen.

Sen upp till bevis för att jag faktiskt handlar det mesta på second hand.

   Pälsjacka i nyskick 250 kronor. Pingstkyrkans second.

 

Nya vinterkängor, inropade för strax över 200 kronor på Tradera. Hoodie; arvegods efter yngste grabben. Det enda som är nyinköp är ett par jeans från KappAhl.

Av maricici - Måndag 22 jan 07:59

   Tillfälligt stängt på grund av vinterkräksjukan. Yngste grabben började nu på morgonen och min mage påstår att det är min tur att köra igång. Men iofs så brukar jag alltid vara illamående när andra familjemedlemmar är kräksjuka.

Någon form av sympatireflex eller nåt.


Av maricici - Lördag 20 jan 16:45

Grabbarna har gjort sin förmiddag; sovmorgon, morgontoalett, lunch och lite inneaktivitet (städa duschrummet efter sig, bära bort frukostdisken, lägga våta handdukar i tvättmaskin och lite serieläsning) och så lunchen.  Nu tänkte dom ta en liten paus och då gör jag detsamma.

Fortsätter med jobbet att gallra ut bland magisk och magirelaterad littertur i mitt bibliotek och spara på dom jag använt i magiska sammanhang.

Alltså jag kastar inte bort dom andra bokstavligen utan noterar bara vilka som använts i första hand.


Exempel på vad som finns kvar är, Anton LaVeys The Satanic Bible, (så välanvänd att jag fått beställa en ny) The Satanic Witch med förord av Zeena LaVey, Satan Speaks med förord av Marilyn Manson, The secret life of a satanist (Blanche Bartons biografi om Anton LaVey), Aleister Crowleys The book of the law och Tommie Erikssons Mörk magi.

Det stämmer att jag har TSW med förord av Peggy Nadramia också men den är inte lika välanvänd, har mest upprepat hennes efterskrift "The Satanic Witch is not designed för Barbie Dolls".


Och så har vi böcker som inte har någon direkt koppling till magi men har varit till nytta ändå som Pshychology and alchemy av C.G Jung och Drömhealern av signaturen Adam.

Och så gårdagens presenterade bok.

För övrigt så har jag en massa olästa böcker som jag inte utforskat ännu, har börjat på Thomas Karlssons Astrala resor ut ur kroppen men fått göra ett avbrott på grund av tidsbrist. Har som sagt var haft en del annat att göra över julsäsongen.

 

Av maricici - Lördag 20 jan 02:11

Hade inga större förvänt Med en uppsjö av mer eller mindre kass litteratur inom området så hade jag inga större förväntningar på boken men blev glatt överraskad. Den ger en bra genomgång av den tantriska tekniken med allt vad det innebär av andningsövningar och kroppskännedom, både egen och parnerns.

Boken tar visserligen upp enbart samlagsställningar för heteropar, illustrerat med smakfulla bilder, men enligt mig behöver man inte begränsa sig där. Alla har glädje av grundtekniken oavsett sexuell läggning. Skulle också rekommendera boken till singlar och nybörjare inom sexmagin.
Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se