Ensparkibaken

Alla inlägg under november 2019

Av maricici - 4 november 2019 21:45

Och det hade gått ganska hyfsat i helgen, bara ett par stötestenar, !) vid ett tillfälle satt han i ytterkläderna och ville hem och 2) en dispyt som mat som skulle sparas och inte slängas bort.Men annars så hade det inte varit några problem. Han började med en mjukstart med bara han och en gäst till, hemma denna vecka, Tisdag-Onsdag veckan därpå och sedan kör det nya rullande schemat igång med Tisdag till Fredag till att börja med. Och sedan så får vi se hur det går, vi tar en vecka i taget. Men i dag så var allt frid och fröjd i vart fall. Sparat sedan helgen; lite ostkrokar och 3 pepparkaksmuffins  och så står man för veckans matsedel här hemma; makaroner och korv i dag, fiskpinnar och potatis i morgon, kycklinggryta med wokgrönsaker på onsdag, tunnpannkaka med skivad banan och vispgrädde på torsdag (vem lade till köttsoppa på matsedeln?) Och så glass till efterrätt varje dag.

Vi får hoppas att veckan fortsätter lika bra.

Av maricici - 3 november 2019 23:51

MoDo-Södertälje 9-3. Hann bara se första perioden och sedan var det dags att skjutsa tillbaka yngste grabben till hans gruppbostad. 3 mils körning och så lite genomgång av schemat, 11 dagar på gruppis och vad ni ska göra och här kommer vi och hämtar dig igen. Noggrant inskrivet i hans väggkalender med olika färger på pennan för att förtydliga. Och så hej då och 3 mils mörkerkörning hem och så var det tre minuter kvar av sista perioden när jag väl kom hem.

Men 9-3 var ju en glad överraskning, även om det hade varit kul med tvåsiffrigt. Och nionde raka segern!   

Noterade även att Erik Hanses var tillbaka i målet, han frånvaro har ju väckt en del spekulationer men egentligen är det inga konstigheter, vi har alltså tre bra målvakter och dagsformen avgör vem som ska stå. Det är ju inte som i förskolan att man ska turas om så det blir rättvist.

Men säsongen är lång och segersviten kommer inte att bli hur lång som helst, även om det är rejäl medvind just nu.

Ett exempel på det är Timrå som nu kommit av sig och ser ut att ha hamnat i en formsvacka.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards