Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 26 november 2019

Belastningssmärta hette det, ja..

Av maricici - 26 november 2019 22:44

nu kom ordet jag tappade. Det är inte min dag i dag. Eller MoDos-2-0 förlust mot Almtuna, där man inte fick in sin vanliga överväxel. Eller ett fungerande försvarsspel. Vilket fick mig att muttra; ska vi förlora 12 matcher på raken nu?  

Lämnade dom sista minuterna och gick för att ta itu med disken. Den äldre grabben kom in i köket.

Här kommer jag och står och diskar..

Det råkade vara min replik.

Dottern; mamma är så knäckt av förlusten att hon vet inte vem hon är.  

Det var inte den äldre grabbens dag i dag heller, pratade med DV och dom meddelade att han är tröttare än vanligt och blev helt slut efter den raska promenad runt hälsans stig som han inte har problem med normalt. Måste ringa och be om en ny läkartid i morgon så han får kolla upp vad som fattas. Det enda jag kommer på är att han var förkyld och hade en envis hosta för någon månad sen, men den har ju försvunnit. Och i övrigt verkar han pigg, det är just vid ansträngning.Får pricka in det någonstans mellan genomförandeplansdags, LSS-uppföljningen, julfesten och kattens återbesök. I dag har vi i alla fall satt upp utegranen och klätt den med en ljusslinga som tonar ut i olika färger. Vi hinner inte om vi ska invänta visst datum utan tar det när det blir ett tomrum i agendan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se