Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 26 november 2019

Belastningssmärta hette det, ja..

Av maricici - Tisdag 26 nov 22:44

nu kom ordet jag tappade. Det är inte min dag i dag. Eller MoDos-2-0 förlust mot Almtuna, där man inte fick in sin vanliga överväxel. Eller ett fungerande försvarsspel. Vilket fick mig att muttra; ska vi förlora 12 matcher på raken nu?  

Lämnade dom sista minuterna och gick för att ta itu med disken. Den äldre grabben kom in i köket.

Här kommer jag och står och diskar..

Det råkade vara min replik.

Dottern; mamma är så knäckt av förlusten att hon vet inte vem hon är.  

Det var inte den äldre grabbens dag i dag heller, pratade med DV och dom meddelade att han är tröttare än vanligt och blev helt slut efter den raska promenad runt hälsans stig som han inte har problem med normalt. Måste ringa och be om en ny läkartid i morgon så han får kolla upp vad som fattas. Det enda jag kommer på är att han var förkyld och hade en envis hosta för någon månad sen, men den har ju försvunnit. Och i övrigt verkar han pigg, det är just vid ansträngning.Får pricka in det någonstans mellan genomförandeplansdags, LSS-uppföljningen, julfesten och kattens återbesök. I dag har vi i alla fall satt upp utegranen och klätt den med en ljusslinga som tonar ut i olika färger. Vi hinner inte om vi ska invänta visst datum utan tar det när det blir ett tomrum i agendan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se