Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 26 november 2019

Hmmm...

Av maricici - Tisdag 26 nov 15:48

En sådär dag tror jag..

I alla fall så fick vi börja dagen med ett akutbesök hos veterinären. Men det började egentligen i går morse med ett frääääs och ett klagoskri från hallen och ingen såg vad som hände. Dom rök väl ihop om samma utsiktsplats i vanlig ordning antog vi-allt lugnt tills vi såg den ständigt olycksdrabbade sköldpaddstecknades vänstra bakben vika sig när hon gick. En bit av en klo i skallen hade hon, men vi såg ingen sårskada på benet så vi beslöt oss för att avvakta ett dygn. Och då hon var lika halt i dag så ringde vi och fick en omgående tid. En lätt sedering innan undersökning behövdes då hon såg ut att vara väldigt beröringsöm. Fick en spruta så hon somnade, vidare en yttre undersökning av benet visade inget, men höften såg ut att ömma. Röntgenplåt okej, inget brutet denna gång. Och så en spruta motgift så hon kvicknade till. Diagnos; muskelsträckning (hur det nu gick till), en veckas smärtstillande och vila och sedan återbesök.

Gick in på apoteket inne i stan som har allt på lager utom smärtstillande till katt, åtminstone denna dag,

Undrade förhoppningsfullt om det finns något annanstans, Bredbyn, Bjästa, Domsjö?   Tomt överallt tyvärr  

Men dom kunde fixa hem till Bredbyn till i morgon eftermiddag, om hon står ut till dess?

Tror att det ska gå bra, verkar mest vara rörelsesmärta.

Stått ut har hon, har legat och sovit mest hela dagen på grund av sederingen.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se