Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 21 november 2019

Har inte hört något

Av maricici - Torsdag 21 nov 23:29

så jag antar att det går ganska bra för den äldre grabben, som för övrigt kommer hem i morgon eftermiddag. Han får hem brorsan på besök denna helg också och sedan börjar det nya schemat där dom träffas en helg i månaden.

Själv har jag hunnit med det mesta av städning och adventspyntandet samt vaccinera mig mot influensa och pneumokock lunginflammation. Drop-in med en lång kö av mest 65+;are och andra riskgrupper, som bjöds på kölapp och en jättgod fruktkola under väntetiden. Sambon med könummer 44 och jag med 45 fick gå in samtidigt, sedan ett stick i varje arm, och riskgruppriset 70 kronor faktureras. Inga biverkningar efteråt utom lite beröringsöm på en arm och sambon har inga problem alls.

Och avslutningsvis så har jag gratulerat syster ett till ny kärlek (nåja, nästan ny då) och nytt jobb i ny stad och ny kommun. Jobbet är hårt och ganska så svårt läste jag (biståndshandläggare) men det fixar hon nog.  Hennes nya har jag redan träffat, en jättetrevlig grabb i sina bästa år så jag gratulerar till det också.

Och jag kommer att sakna henne och vår stora julpysslekväll med bakning och godiskok som nu utgår har jag en känsla av. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se