Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 21 november 2019

Har inte hört något

Av maricici - 21 november 2019 23:29

så jag antar att det går ganska bra för den äldre grabben, som för övrigt kommer hem i morgon eftermiddag. Han får hem brorsan på besök denna helg också och sedan börjar det nya schemat där dom träffas en helg i månaden.

Själv har jag hunnit med det mesta av städning och adventspyntandet samt vaccinera mig mot influensa och pneumokock lunginflammation. Drop-in med en lång kö av mest 65+;are och andra riskgrupper, som bjöds på kölapp och en jättgod fruktkola under väntetiden. Sambon med könummer 44 och jag med 45 fick gå in samtidigt, sedan ett stick i varje arm, och riskgruppriset 70 kronor faktureras. Inga biverkningar efteråt utom lite beröringsöm på en arm och sambon har inga problem alls.

Och avslutningsvis så har jag gratulerat syster ett till ny kärlek (nåja, nästan ny då) och nytt jobb i ny stad och ny kommun. Jobbet är hårt och ganska så svårt läste jag (biståndshandläggare) men det fixar hon nog.  Hennes nya har jag redan träffat, en jättetrevlig grabb i sina bästa år så jag gratulerar till det också.

Och jag kommer att sakna henne och vår stora julpysslekväll med bakning och godiskok som nu utgår har jag en känsla av. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se