Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 15 november 2019

Lyckad kväll

Av maricici - Fredag 15 nov 22:48

Dussinet full genom 3-1 mot Kristianstad, men dom får lägga på ett kol om dom ska ta Leksands rekordhållare med en segersvit på 14 matcher. Ingen promenadseger denna gång utan dom fick jobba sig svett för att hålla Kristianstadspelarna på avstånd. Och sen så blev Sverige klart för fotbolls-EM genom att slå Rumänien med 2-0. Nu är jag ju inte lika såld på fotboll som jag är på hockey men jag såg i alla fall den sista halvtimman.

Och grabbarna fungerade bra tillsammans. Notera den där andan där man känner dom så bra så man kan läsa sig till vad dom säger genom kroppsspråk och energi.

Den äldre grabben ville ut och åka bil.

Jag; Men andra perioden har just börjat.

Men åkej, en liten tur då.

Den äldre grabben söker på den yngste.

- Broder, vi ska ut och åka bil och ha kul!  

Broder är inte riktigt med på noterna, han tittar också på TV. Cartoon Network.

Den äldre grabben står kvar och gestikulerar oupphörligen sitt; kom igen då!

Jag och sambon; Låt honom vara, han vill inte åka bil.

Hann bara andas om det så kom den yngste rusande ut i hallen och hämtade skor och jacka.

Någonstans i bakgrunden blev det mål. Kristianstad förstås..

Tar en hastig till på TV;n. Nehej, det var MoDo.  

Och så iväg. Sambon kör denna gång.

Den äldre satt i framsätet och headbangade till musik och den yngste började skratta.

Länsväg 348 i den svarta novemberkvällen, jag kan den här sträckan i sömnen efter att ha kört den till och från jobbet i 30 års tid. En del mötande trafik på väg i till stan, några från en förfest och andra på väg till sin arbetsplats får man anta.

Stannade till vid en kvällsöppen kiosk. Den äldre grabben gillade inte att bilen stannade. Köpte ett par små nätpåser med chokladtomtar, en till den äldre grabben och en till den yngste. Nu blev alla glada igen. Själv blev jag sugen på en grillad med bröd men hade inte tid.

Hemma igen och hann se sista halvan av tredje perioden. Det hela avgjordes när kristiandstad spelade med sex man och tom målbur. En MoDo spelare mot tom kasse och en kristianstadspelare som slänger sig så målburen åker ur läge. Dömt som ett MoDo mål och väldigt surt för det gästande laget.

Den äldre grabben har nästan somnat och tackar nej till kvällsfika. Han var uppe kl 6 och har haft en lång dag. Den yngste vill titta på TV en stund till.

  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se