Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 15 november 2019

Inte därför jag fick panikångestpåslag nyss

Av maricici - Fredag 15 nov 15:33

https://www.expressen.se/kvallsposten/dockor-i-snaror-pa-flera-orter-i-sydsverige/

 

utan panikattacken kom då jag tänkte på att nu ska allt stämma, den äldre grabben ska komma hem och äta middag, sedan ska vi åka och hämta yngste grabben och se till att dom trivs tillsammans hela helgen. Vad kan gå fel?

Och om rubriken så är det väl några som vädrat morgonluft i bakvattet av SD;s opinionsiffror som för närvarande största parti. Och enligt min åsikt så är dom inte över den berömda bäcken än och behöver således inte ropa hej.

Tror det var i september jag kommenterade opinionssiffrorna med att effekten av skjutningarna kommer nog inte att synas för än i nästa mätning (SIFO,s då som jag följer). Sedan så är det detta med webbundersökningar där man rekryterar direkt från webben och hur många aktiva som lägger sympatierna där och där.

Hur som helst så är det långt till nästa val och det kan svänga fort i opinionsmätningarna, nästan lika fort som i hockey. MoDo-Kristianstad i kväll och jag hoppas kunna få titta med ett öga åtminstone.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se