Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 15 november 2019

Inte därför jag fick panikångestpåslag nyss

Av maricici - 15 november 2019 15:33

https://www.expressen.se/kvallsposten/dockor-i-snaror-pa-flera-orter-i-sydsverige/

 

utan panikattacken kom då jag tänkte på att nu ska allt stämma, den äldre grabben ska komma hem och äta middag, sedan ska vi åka och hämta yngste grabben och se till att dom trivs tillsammans hela helgen. Vad kan gå fel?

Och om rubriken så är det väl några som vädrat morgonluft i bakvattet av SD;s opinionsiffror som för närvarande största parti. Och enligt min åsikt så är dom inte över den berömda bäcken än och behöver således inte ropa hej.

Tror det var i september jag kommenterade opinionssiffrorna med att effekten av skjutningarna kommer nog inte att synas för än i nästa mätning (SIFO,s då som jag följer). Sedan så är det detta med webbundersökningar där man rekryterar direkt från webben och hur många aktiva som lägger sympatierna där och där.

Hur som helst så är det långt till nästa val och det kan svänga fort i opinionsmätningarna, nästan lika fort som i hockey. MoDo-Kristianstad i kväll och jag hoppas kunna få titta med ett öga åtminstone.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se