Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 14 november 2019

Mållös av framgång

Av maricici - Torsdag 14 nov 23:35

alltså MoDos segersvit på 11 raka efter senaste matchen mot Västerås. En segersvit som jag faktiskt trodde skulle brytas efter att ha sett en första period där man inte riktigt kom till skott. Men i andra så släppte det och segermaskinen var igång igen med sex mål och vann slutligen matchen med 7-3.

Och den äldre grabben börjar sakta men säkert komma i balans igen, man tar det lite lugnt och låter honom sätta agendan till att börja med så han känner att han åter han kontroll över sin tillvaro, och sedan så får vi se hur det utvecklas. Hans inre harmoni har i alla fall börjat återvända.

Och återvända har min livsenergi börjat göra också och det första jag kommer på är att allrummet borde storstädas (gjort i går) och så skulle jag ta tag i det där med influensavaccinet till riskgrupperna och gå igenom dom två yngsta syskonbarnens önskelistor och shoppa julklapparna. Lego och slime av alla sorter, top model pysselböcker och glitterpennor var några förslag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se