Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 14 november 2019

Mållös av framgång

Av maricici - 14 november 2019 23:35

alltså MoDos segersvit på 11 raka efter senaste matchen mot Västerås. En segersvit som jag faktiskt trodde skulle brytas efter att ha sett en första period där man inte riktigt kom till skott. Men i andra så släppte det och segermaskinen var igång igen med sex mål och vann slutligen matchen med 7-3.

Och den äldre grabben börjar sakta men säkert komma i balans igen, man tar det lite lugnt och låter honom sätta agendan till att börja med så han känner att han åter han kontroll över sin tillvaro, och sedan så får vi se hur det utvecklas. Hans inre harmoni har i alla fall börjat återvända.

Och återvända har min livsenergi börjat göra också och det första jag kommer på är att allrummet borde storstädas (gjort i går) och så skulle jag ta tag i det där med influensavaccinet till riskgrupperna och gå igenom dom två yngsta syskonbarnens önskelistor och shoppa julklapparna. Lego och slime av alla sorter, top model pysselböcker och glitterpennor var några förslag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se