Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 4 november 2019

Den äldre grabben åter

Av maricici - 4 november 2019 21:45

Och det hade gått ganska hyfsat i helgen, bara ett par stötestenar, !) vid ett tillfälle satt han i ytterkläderna och ville hem och 2) en dispyt som mat som skulle sparas och inte slängas bort.Men annars så hade det inte varit några problem. Han började med en mjukstart med bara han och en gäst till, hemma denna vecka, Tisdag-Onsdag veckan därpå och sedan kör det nya rullande schemat igång med Tisdag till Fredag till att börja med. Och sedan så får vi se hur det går, vi tar en vecka i taget. Men i dag så var allt frid och fröjd i vart fall. Sparat sedan helgen; lite ostkrokar och 3 pepparkaksmuffins  och så står man för veckans matsedel här hemma; makaroner och korv i dag, fiskpinnar och potatis i morgon, kycklinggryta med wokgrönsaker på onsdag, tunnpannkaka med skivad banan och vispgrädde på torsdag (vem lade till köttsoppa på matsedeln?) Och så glass till efterrätt varje dag.

Vi får hoppas att veckan fortsätter lika bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se