Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 4 november 2019

Den äldre grabben åter

Av maricici - Måndag 4 nov 21:45

Och det hade gått ganska hyfsat i helgen, bara ett par stötestenar, !) vid ett tillfälle satt han i ytterkläderna och ville hem och 2) en dispyt som mat som skulle sparas och inte slängas bort.Men annars så hade det inte varit några problem. Han började med en mjukstart med bara han och en gäst till, hemma denna vecka, Tisdag-Onsdag veckan därpå och sedan kör det nya rullande schemat igång med Tisdag till Fredag till att börja med. Och sedan så får vi se hur det går, vi tar en vecka i taget. Men i dag så var allt frid och fröjd i vart fall. Sparat sedan helgen; lite ostkrokar och 3 pepparkaksmuffins  och så står man för veckans matsedel här hemma; makaroner och korv i dag, fiskpinnar och potatis i morgon, kycklinggryta med wokgrönsaker på onsdag, tunnpannkaka med skivad banan och vispgrädde på torsdag (vem lade till köttsoppa på matsedeln?) Och så glass till efterrätt varje dag.

Vi får hoppas att veckan fortsätter lika bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se