Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 3 november 2019

Missade kvällens målfest

Av maricici - Söndag 3 nov 23:51

MoDo-Södertälje 9-3. Hann bara se första perioden och sedan var det dags att skjutsa tillbaka yngste grabben till hans gruppbostad. 3 mils körning och så lite genomgång av schemat, 11 dagar på gruppis och vad ni ska göra och här kommer vi och hämtar dig igen. Noggrant inskrivet i hans väggkalender med olika färger på pennan för att förtydliga. Och så hej då och 3 mils mörkerkörning hem och så var det tre minuter kvar av sista perioden när jag väl kom hem.

Men 9-3 var ju en glad överraskning, även om det hade varit kul med tvåsiffrigt. Och nionde raka segern!   

Noterade även att Erik Hanses var tillbaka i målet, han frånvaro har ju väckt en del spekulationer men egentligen är det inga konstigheter, vi har alltså tre bra målvakter och dagsformen avgör vem som ska stå. Det är ju inte som i förskolan att man ska turas om så det blir rättvist.

Men säsongen är lång och segersviten kommer inte att bli hur lång som helst, även om det är rejäl medvind just nu.

Ett exempel på det är Timrå som nu kommit av sig och ser ut att ha hamnat i en formsvacka.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se