Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 3 november 2019

Missade kvällens målfest

Av maricici - 3 november 2019 23:51

MoDo-Södertälje 9-3. Hann bara se första perioden och sedan var det dags att skjutsa tillbaka yngste grabben till hans gruppbostad. 3 mils körning och så lite genomgång av schemat, 11 dagar på gruppis och vad ni ska göra och här kommer vi och hämtar dig igen. Noggrant inskrivet i hans väggkalender med olika färger på pennan för att förtydliga. Och så hej då och 3 mils mörkerkörning hem och så var det tre minuter kvar av sista perioden när jag väl kom hem.

Men 9-3 var ju en glad överraskning, även om det hade varit kul med tvåsiffrigt. Och nionde raka segern!   

Noterade även att Erik Hanses var tillbaka i målet, han frånvaro har ju väckt en del spekulationer men egentligen är det inga konstigheter, vi har alltså tre bra målvakter och dagsformen avgör vem som ska stå. Det är ju inte som i förskolan att man ska turas om så det blir rättvist.

Men säsongen är lång och segersviten kommer inte att bli hur lång som helst, även om det är rejäl medvind just nu.

Ett exempel på det är Timrå som nu kommit av sig och ser ut att ha hamnat i en formsvacka.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se