Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2019

31 Oktober Halloween

Av maricici - 31 oktober 2019 18:42

En nästan helt internetfri dag på grund av driftstörningar i området. Vidare så ska den äldre grabben göra ett nytt försök med korttidsboendet i morgon med en gruppsammansättning på 2 personer. Ett försök, vilket innebär att vi håller oss startklara och beredda att hämta honom om det visar sig inte fungera. Det ska byggas upp en ny struktur i hans vardag nu och det är som med Rom, det byggdes inte på en dag. Men i dag har han en bra dag förutom att han vägrar byta till vinterjackan. På DV gick det bra, mellanjackan byttes ut och lades i hans bag och hemma så åkte den upp. Lite misslynt blev han när jag vägrade kasta vinterjackan i soptunnan, men det affektiva utbrottet uteblev.


Och så var det Halloween, och i morgon är det Halloweendisco på grabbarnas DV. Den äldre grabben klär inte ut sig alls, han brukar sitta i ett hörn försedd med popcorn och cola och titta på discot. Yngste grabben ska som vanligt ha sin varulvsmask som låg kvar här hemma. Efter lite övertalning gick den äldre grabben med på att ta den i sin bag och lämna över den. Och just nu ringde det på dörren och ett par förtjusande spökbarn bad oss lämna godis med uppmaningen Trick or treat..

I morgon är det också yngste grabbens födelsedag och den firas här hemma med tårta, paket och chips. Firande på gruppbostaden skulle visst pågå i kväll.


På spellistan tycks ett 4;de Julifirande pågå, men den kanske går att översätta till en svensk Halloweenfest för den som vill:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se