Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2019

31 Oktober Halloween

Av maricici - Torsdag 31 okt 18:42

En nästan helt internetfri dag på grund av driftstörningar i området. Vidare så ska den äldre grabben göra ett nytt försök med korttidsboendet i morgon med en gruppsammansättning på 2 personer. Ett försök, vilket innebär att vi håller oss startklara och beredda att hämta honom om det visar sig inte fungera. Det ska byggas upp en ny struktur i hans vardag nu och det är som med Rom, det byggdes inte på en dag. Men i dag har han en bra dag förutom att han vägrar byta till vinterjackan. På DV gick det bra, mellanjackan byttes ut och lades i hans bag och hemma så åkte den upp. Lite misslynt blev han när jag vägrade kasta vinterjackan i soptunnan, men det affektiva utbrottet uteblev.


Och så var det Halloween, och i morgon är det Halloweendisco på grabbarnas DV. Den äldre grabben klär inte ut sig alls, han brukar sitta i ett hörn försedd med popcorn och cola och titta på discot. Yngste grabben ska som vanligt ha sin varulvsmask som låg kvar här hemma. Efter lite övertalning gick den äldre grabben med på att ta den i sin bag och lämna över den. Och just nu ringde det på dörren och ett par förtjusande spökbarn bad oss lämna godis med uppmaningen Trick or treat..

I morgon är det också yngste grabbens födelsedag och den firas här hemma med tårta, paket och chips. Firande på gruppbostaden skulle visst pågå i kväll.


På spellistan tycks ett 4;de Julifirande pågå, men den kanske går att översätta till en svensk Halloweenfest för den som vill:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se