Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2019

Pytt-i-panna..

Av maricici - Tisdag 22 okt 16:14

Vi år pyttipanna till middag, färdiglagad ur frysdisken på grund av ett planerat strömavbrott som beräknades vara från morgonen till långt in på eftermiddagen. Service och underhållsarbete stod det på lappen vi fick i brevlådan och man beklagade även eventuella olägenheter detta kunde medföra, men vill man ha fungerade el så måste det till underhållsarbeten ibland. Den äldre grabben beklagade inte alls, han älskar nämligen färdigköpt pyttipanna.   

Blev bara lite förvirring då jag värmt 2-portionerspåsarna i två olika pannor och den äldre grabben skulle ha ur båda.

Förklarade att det var samma mat i båda, men det gick inte hem.

Står det flera grytor och fat framme ska man väl ta för sig ur alla. Logiken, din gås, logiken..  

Konstaterade att han börjar må lite bättre nu, när han nöjer sig med att fräsa till som enda reaktion, istället för att hela kvällen ska anses förstörd. Och det blev bara en snäsning, sedan var han sitt vanliga, soliga jag igen.


Och om strömavbrottet vet jag inget, passade nämligen på att ta igen lite nattsömn som har varit si och så ett par nätter i sträck. Den äldre grabben somnade tidigt i går och vaknade när vi andra tänkte krypa till kojs. Social och glad. Tack för det. På slutet hade han öppnat en burk tonfisk i tron att det var konserverad ananas. Lite snopet, men katterna fick lite nattmat i alla fall. Sedan så fick han smörgås och lite sockerfri dryck och somnade om. Och katterna åkte runt som ett par osaliga andar och letade mera tonfisk.

Och hur har er nattsömn varit?


Nattmusik att varva ner till:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se