Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 19 mars 2019

Säsongens sista inlägg

Av maricici - Tisdag 19 mars 10:38

för nu har sista tåget gått...

https://www.allehanda.se/artikel/hockeyallsvenskan/hagglund-chansen-forsvann-som-vantat-men-nu-maste-modo-spela-for-sin-egen-heder


Visserligen blev det en 5-1 seger mot Västervik i en ovanligt slö match från båda lagen men det hjälpte inte stort då fel vann dom andra matcherna. Summeringen; tvåochenhalvperiod sömnpiller och först i dom 15 sista minuterna började det likna en match. Man fick liksom känslan av att den rätta gnistan hade slocknat, den mikroskopiska chansen till trots.

Och sedan så får vi se hur det går nu i sista matchen mot Leksand, om det blir ett sista ryck för att göra en kvalitetshockeymatch eller ej.

Ska i alla fall passa på att tacka för en fin säsong som gått över förväntan trots det snöpliga slutet och avsluta med ett klassiskt sportcitat:

" Detta har varit en morot för oss alla men nu har den släckts"

Rolf Zetterlund

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Onsdag 14 aug 16:32

den äldre grabben är befriad från tandsten, åtminstone i underkäken. Sedan så tyckte han att det fick räcka för i dag och vi kom överens om att beställa en ny tid för att rensa överkäken med tanken att känner han att han har koll på situationen så ka...

Av maricici - Lördag 10 aug 23:33

grillat tunna revbensspjäll, chorizo och majskolvar och gjort potatisgratäng och sallad till. Till efterrätt; banan, grillad på eftervärmen och en klick vaniljglass till. Sommarkväll med lagom värme och får man ha det så här bra stämning. Blir lite...

Av maricici - Onsdag 7 aug 23:38

Vår semestermånad är slut, dom sista semestergästerna har varit på besök under helgen och den äldre grabben har kommit igång med sin dagliga verksamhet igen. Och jag är fortfarande rökfri, inne på femte veckan nu. Satt och segade på med en kopp kaffe...

Av maricici - Lördag 3 aug 00:16

Känns tomt i kväll efter att ha fått ha honom hemma i nästan två veckor, men på måndag kör daglig verksamheten igång igen och vår tanke var att han skulle få tid att landa orentligt innan dess. Och in i rutinerna ska också den äldre grabben och det g...

Av maricici - Fredag 2 aug 00:34

Tog en tupplur efter maten och vaknade av att en katt satt på taket och kunde inte komma ner och en bofink hade flugit in på altanen och hittade inte ut. På något sätt kändes det som jag fortfarande låg och drömde något. Hur som helst så fick sam...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se