Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2018

Plus och minus

Av maricici - 18 oktober 2018 00:00

Om vi börjar från slutet   MoDo förlust mot Vita Hästen. Om detta kan sägas att MoDo hade inte sin bästa dag med massor av slarv och luckor i försvarsspelet. Och i FB-supportergruppen jag är medlem i (det finns flera) så hoppas vi på  Fredagsmatchen ( sagt med en lite ängslig underton)

  Vedleveransen kom medan matchen pågick. Torkad och snyggt kluven björkved travad i säckar, 3 kubik a 500 kr kubiken+700 i frakt (inget att säga om, den kom inte från nästgårds)

  Svininfluensan i antågande. Klart som   att vi vaccinerar, har precis beskrivit hur dålig yngste grabben kan bli bara av en vanlig förkylning. Den äldre grabben får status epilepticus anfall när han har riktigt hög feber och sambon finns i riskgrupp hjärt/kärlsjukdomar.

  Grabbarna, ja. Dom klarade besöket hos tandhygienisten över förväntan, hon fick t o m skrapa tandsten på båda denna gång. Och inga hål denna gång heller.

Yngste grabben såg pigg och kry ut igen, vi släppte av honom på korttidsboendet där han befinner sig i veckan med Hej då, vi ses på fredag! Sen tog vi vägen förbi Sibyllahaket och jag och den äldre grabben köpte var sitt super meal, en 150 grams hamburgare med pommes till. Det fick bli dagens middag. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Onsdag 17 april 23:25

Sista arbetsdagen i morgon och sedan blir det sovmorgon i en hel vecka. Påskplaner; Långfredag, skjutsa den äldre grabben till korttidsboendet och hämta den yngste på gruppboendet direkt efteråt. Och sen skulle vi tillbringa kvällen med att påskpyssl...

Av maricici - Onsdag 17 april 00:24

Skulle delvattenbyta i stora akvariet sist av allt i kväll. Tjyvtjockt med kiselalger överallt, ofarliga för fisk men dödar akvarieväxter effektivt, delvattenbyte och algpreparat 1 gång i veckan under 4 veckor. Dessutom hade en av dom siamesiska algä...

Av maricici - Tisdag 16 april 19:21

och som vanligt har jag ingen aning om hur man gör. Plockade i alla fall fram den gamla lådan med pynt, sådde prydnadsgräs i en skål och köpte hem lite extra ägg. Tanken var att det ska stå en massa ulliga pyntkycklingar i gräset och ägg går ju allti...

Av maricici - Tisdag 16 april 17:51

Vad gjorde jag då? Satt och scrollade igenom mitt Twitterflöde och såg en tidningsrubrik flimra förbi. Kändes lite overkligt att se den gamla damen -Vår Fru med byggstart 1163 gå mot sin undergång. På något sätt symboliserar dom här gamla världshis...

Av maricici - Måndag 15 april 23:36

  Håller skaren? Jo då, det gjorde den.   Fikar kexchoklad och tittar på änderna   Under construction   Vårtecken   Hök, kan dessvärre inte identifiera vilken sorts hök   Och här kommer något helt annat flygande   Med desti...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se