Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2018

Plus och minus

Av maricici - Torsdag 18 okt 00:00

Om vi börjar från slutet   MoDo förlust mot Vita Hästen. Om detta kan sägas att MoDo hade inte sin bästa dag med massor av slarv och luckor i försvarsspelet. Och i FB-supportergruppen jag är medlem i (det finns flera) så hoppas vi på  Fredagsmatchen ( sagt med en lite ängslig underton)

  Vedleveransen kom medan matchen pågick. Torkad och snyggt kluven björkved travad i säckar, 3 kubik a 500 kr kubiken+700 i frakt (inget att säga om, den kom inte från nästgårds)

  Svininfluensan i antågande. Klart som   att vi vaccinerar, har precis beskrivit hur dålig yngste grabben kan bli bara av en vanlig förkylning. Den äldre grabben får status epilepticus anfall när han har riktigt hög feber och sambon finns i riskgrupp hjärt/kärlsjukdomar.

  Grabbarna, ja. Dom klarade besöket hos tandhygienisten över förväntan, hon fick t o m skrapa tandsten på båda denna gång. Och inga hål denna gång heller.

Yngste grabben såg pigg och kry ut igen, vi släppte av honom på korttidsboendet där han befinner sig i veckan med Hej då, vi ses på fredag! Sen tog vi vägen förbi Sibyllahaket och jag och den äldre grabben köpte var sitt super meal, en 150 grams hamburgare med pommes till. Det fick bli dagens middag. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Torsdag 15 nov 15:47

och är inne på att i år blir det minsta möjliga jul. Både här och hos äldste grabben har sjukdomarna bra avlöst varandra och att ett stresspåslag på detta är det sista vi behöver. Äldste grabben blir kvar hemma i år och det känns som huvudsaken är at...

Av maricici - Tisdag 13 nov 07:26

t ex den om att årets lokala Lucia är inställd på grund av bristande intresse, den som handlar om grannbyns och den forna lillkommunens alltså. Och min gamla högstadieskola där tiderna alltså förändrats. Själv konstaterade jag att "tiderna förändra...

Av maricici - Söndag 11 nov 12:22


Man kan säga att vi firat hela helgen då sambon fick en önskad smörgåstårta i Fredags. Bara tillgänglig i glesbygdsbutiken fr o m denna dag och äts helst medan den är färsk om man ska ha någon glädje av den. Och det här fick han i dag:   Dusch...

Av maricici - Lördag 10 nov 15:23

Califorina wildfire wipes out much of one town, kills 9   Och det slutade dessvärre inte där utan bränderna fortsätter att rasa och hotar stora områden, städe rinräknat. Länk till CNN News med bildmaterial som ger en uppfattning om brändernas sto...

Av maricici - Fredag 9 nov 22:34


  Sov i ro.      

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se