Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2018

Plus och minus

Av maricici - 18 oktober 2018 00:00

Om vi börjar från slutet   MoDo förlust mot Vita Hästen. Om detta kan sägas att MoDo hade inte sin bästa dag med massor av slarv och luckor i försvarsspelet. Och i FB-supportergruppen jag är medlem i (det finns flera) så hoppas vi på  Fredagsmatchen ( sagt med en lite ängslig underton)

  Vedleveransen kom medan matchen pågick. Torkad och snyggt kluven björkved travad i säckar, 3 kubik a 500 kr kubiken+700 i frakt (inget att säga om, den kom inte från nästgårds)

  Svininfluensan i antågande. Klart som   att vi vaccinerar, har precis beskrivit hur dålig yngste grabben kan bli bara av en vanlig förkylning. Den äldre grabben får status epilepticus anfall när han har riktigt hög feber och sambon finns i riskgrupp hjärt/kärlsjukdomar.

  Grabbarna, ja. Dom klarade besöket hos tandhygienisten över förväntan, hon fick t o m skrapa tandsten på båda denna gång. Och inga hål denna gång heller.

Yngste grabben såg pigg och kry ut igen, vi släppte av honom på korttidsboendet där han befinner sig i veckan med Hej då, vi ses på fredag! Sen tog vi vägen förbi Sibyllahaket och jag och den äldre grabben köpte var sitt super meal, en 150 grams hamburgare med pommes till. Det fick bli dagens middag. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 21 jan 01:30

två avbrutna inbrottsförsök och en stulen bil och den misstänkte försatt på fri fot enligt polisen-händelse. Okej då.. Har inte varit så mycket på nätet i helgen så jag fick infon först genom grannsamverkansgruppen. Håll ögonen öppna. Okej. Dotte...

Av maricici - Fredag 18 jan 22:43

dom mår bara fint båda två. Den yngste satt och myste i den jättestora TV-soffan i samlingsrummet när jag ringde och frågade hur det gick. Och den äldre grabben hade skrattat hela vägen hem i taxin. Möjligen skrattade han hela vägen till banken med t...

Av maricici - Fredag 18 jan 07:26

- Nu åkte han   - Ja    Inte ofta jag inte är hungrig vid frukost, men ibland så händer det. Vid händelse av vinterkräksjukan och så nu. Tvingade i alla fall i mig en macka och försökte räkna upp fördelar med yngste grabbens permanenta flytt. K...

Av maricici - Torsdag 17 jan 22:19

Yngste grabben är glad och förväntansfull, han tycker det är hur spännande som helst och så ska han ju få komma hem på helgerna till att börja med.Och så har han fått sin nya säng som ska stå här hemma levererad i dag, den ser ut att ha fått godkänt....

Av maricici - Onsdag 16 jan 21:23

Sambon tar ut sin pension och jag fortsätter assistuppdraget för den äldre grabben till han hittat ett passande boende så kommer det att fungera ekonomiskt om vi ser över onödiga utgifter och.. Herregud vad många dom var när man börjar räkna, alltså ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se