Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2018

Vad jag har gjort i dag?

Av maricici - 13 oktober 2018 17:33

Varit tillsammans med grabbarna så man kan väl påstå att jag jobbat som personlig assistent. Vi har tagit det lugnt, den yngste är lite snuvig och trött ännu efter dunderförkylningen han hade i veckan som gick. Men vi har i alla fall tömt papperskorgarna, tvättat den äldres veckotvätt, vikt och lagt på sin plats och så har vi gjort helstekt kyckling med ris till middag. Den äldre grabben hurrade, den yngste ville att farsan skulle göra sin goda skysås med apelsinsmak till.

Och så har jag skänkt bort lite överflöd, en massa Endlers guppy till en spekulant som kom som en räddande ängel.

Och följt turerna runt regeringsbildningen med ett öga och konstaterat att efter detta val kommer det bara att finnas besvikna väljare då inget blev som dom tänkt när dom lade sina röster.

Själv hade jag tänkt fokusera på att det inte är normalt med 20 graders värme i Oktober.

 

Och sedan undrade jag över vilken Banana Bliss som har fel ingrediensförteckning; konjak och bananlikör?

Själv har jag 1 del bacardirom, en del Bols bananlikör och en halv del Bols Blue (citruslikör), en del grädde och så skakar man med is. Hittade receptet någonstans långt före internets tid, kanske det som är problemet.

Hur som helst så är den god och får en päronglassgrön färg av citruslikören.

Skakade ihop en till efterrätt nyss. Grabbarna fick var sin minisnickers.

Och efter det är det åtminstone två timmar kvar till grabbarna gör kväll.

Och sedan så fortsätter jag kanske bokläsningen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Onsdag 17 april 23:25

Sista arbetsdagen i morgon och sedan blir det sovmorgon i en hel vecka. Påskplaner; Långfredag, skjutsa den äldre grabben till korttidsboendet och hämta den yngste på gruppboendet direkt efteråt. Och sen skulle vi tillbringa kvällen med att påskpyssl...

Av maricici - Onsdag 17 april 00:24

Skulle delvattenbyta i stora akvariet sist av allt i kväll. Tjyvtjockt med kiselalger överallt, ofarliga för fisk men dödar akvarieväxter effektivt, delvattenbyte och algpreparat 1 gång i veckan under 4 veckor. Dessutom hade en av dom siamesiska algä...

Av maricici - Tisdag 16 april 19:21

och som vanligt har jag ingen aning om hur man gör. Plockade i alla fall fram den gamla lådan med pynt, sådde prydnadsgräs i en skål och köpte hem lite extra ägg. Tanken var att det ska stå en massa ulliga pyntkycklingar i gräset och ägg går ju allti...

Av maricici - Tisdag 16 april 17:51

Vad gjorde jag då? Satt och scrollade igenom mitt Twitterflöde och såg en tidningsrubrik flimra förbi. Kändes lite overkligt att se den gamla damen -Vår Fru med byggstart 1163 gå mot sin undergång. På något sätt symboliserar dom här gamla världshis...

Av maricici - Måndag 15 april 23:36

  Håller skaren? Jo då, det gjorde den.   Fikar kexchoklad och tittar på änderna   Under construction   Vårtecken   Hök, kan dessvärre inte identifiera vilken sorts hök   Och här kommer något helt annat flygande   Med desti...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se