Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2018

Vad jag har gjort i dag?

Av maricici - 13 oktober 2018 17:33

Varit tillsammans med grabbarna så man kan väl påstå att jag jobbat som personlig assistent. Vi har tagit det lugnt, den yngste är lite snuvig och trött ännu efter dunderförkylningen han hade i veckan som gick. Men vi har i alla fall tömt papperskorgarna, tvättat den äldres veckotvätt, vikt och lagt på sin plats och så har vi gjort helstekt kyckling med ris till middag. Den äldre grabben hurrade, den yngste ville att farsan skulle göra sin goda skysås med apelsinsmak till.

Och så har jag skänkt bort lite överflöd, en massa Endlers guppy till en spekulant som kom som en räddande ängel.

Och följt turerna runt regeringsbildningen med ett öga och konstaterat att efter detta val kommer det bara att finnas besvikna väljare då inget blev som dom tänkt när dom lade sina röster.

Själv hade jag tänkt fokusera på att det inte är normalt med 20 graders värme i Oktober.

 

Och sedan undrade jag över vilken Banana Bliss som har fel ingrediensförteckning; konjak och bananlikör?

Själv har jag 1 del bacardirom, en del Bols bananlikör och en halv del Bols Blue (citruslikör), en del grädde och så skakar man med is. Hittade receptet någonstans långt före internets tid, kanske det som är problemet.

Hur som helst så är den god och får en päronglassgrön färg av citruslikören.

Skakade ihop en till efterrätt nyss. Grabbarna fick var sin minisnickers.

Och efter det är det åtminstone två timmar kvar till grabbarna gör kväll.

Och sedan så fortsätter jag kanske bokläsningen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 21 jan 01:30

två avbrutna inbrottsförsök och en stulen bil och den misstänkte försatt på fri fot enligt polisen-händelse. Okej då.. Har inte varit så mycket på nätet i helgen så jag fick infon först genom grannsamverkansgruppen. Håll ögonen öppna. Okej. Dotte...

Av maricici - Fredag 18 jan 22:43

dom mår bara fint båda två. Den yngste satt och myste i den jättestora TV-soffan i samlingsrummet när jag ringde och frågade hur det gick. Och den äldre grabben hade skrattat hela vägen hem i taxin. Möjligen skrattade han hela vägen till banken med t...

Av maricici - Fredag 18 jan 07:26

- Nu åkte han   - Ja    Inte ofta jag inte är hungrig vid frukost, men ibland så händer det. Vid händelse av vinterkräksjukan och så nu. Tvingade i alla fall i mig en macka och försökte räkna upp fördelar med yngste grabbens permanenta flytt. K...

Av maricici - Torsdag 17 jan 22:19

Yngste grabben är glad och förväntansfull, han tycker det är hur spännande som helst och så ska han ju få komma hem på helgerna till att börja med.Och så har han fått sin nya säng som ska stå här hemma levererad i dag, den ser ut att ha fått godkänt....

Av maricici - Onsdag 16 jan 21:23

Sambon tar ut sin pension och jag fortsätter assistuppdraget för den äldre grabben till han hittat ett passande boende så kommer det att fungera ekonomiskt om vi ser över onödiga utgifter och.. Herregud vad många dom var när man börjar räkna, alltså ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se