Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2018

Vad jag har gjort i dag?

Av maricici - Lördag 13 okt 17:33

Varit tillsammans med grabbarna så man kan väl påstå att jag jobbat som personlig assistent. Vi har tagit det lugnt, den yngste är lite snuvig och trött ännu efter dunderförkylningen han hade i veckan som gick. Men vi har i alla fall tömt papperskorgarna, tvättat den äldres veckotvätt, vikt och lagt på sin plats och så har vi gjort helstekt kyckling med ris till middag. Den äldre grabben hurrade, den yngste ville att farsan skulle göra sin goda skysås med apelsinsmak till.

Och så har jag skänkt bort lite överflöd, en massa Endlers guppy till en spekulant som kom som en räddande ängel.

Och följt turerna runt regeringsbildningen med ett öga och konstaterat att efter detta val kommer det bara att finnas besvikna väljare då inget blev som dom tänkt när dom lade sina röster.

Själv hade jag tänkt fokusera på att det inte är normalt med 20 graders värme i Oktober.

 

Och sedan undrade jag över vilken Banana Bliss som har fel ingrediensförteckning; konjak och bananlikör?

Själv har jag 1 del bacardirom, en del Bols bananlikör och en halv del Bols Blue (citruslikör), en del grädde och så skakar man med is. Hittade receptet någonstans långt före internets tid, kanske det som är problemet.

Hur som helst så är den god och får en päronglassgrön färg av citruslikören.

Skakade ihop en till efterrätt nyss. Grabbarna fick var sin minisnickers.

Och efter det är det åtminstone två timmar kvar till grabbarna gör kväll.

Och sedan så fortsätter jag kanske bokläsningen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Torsdag 15 nov 15:47

och är inne på att i år blir det minsta möjliga jul. Både här och hos äldste grabben har sjukdomarna bra avlöst varandra och att ett stresspåslag på detta är det sista vi behöver. Äldste grabben blir kvar hemma i år och det känns som huvudsaken är at...

Av maricici - Tisdag 13 nov 07:26

t ex den om att årets lokala Lucia är inställd på grund av bristande intresse, den som handlar om grannbyns och den forna lillkommunens alltså. Och min gamla högstadieskola där tiderna alltså förändrats. Själv konstaterade jag att "tiderna förändra...

Av maricici - Söndag 11 nov 12:22


Man kan säga att vi firat hela helgen då sambon fick en önskad smörgåstårta i Fredags. Bara tillgänglig i glesbygdsbutiken fr o m denna dag och äts helst medan den är färsk om man ska ha någon glädje av den. Och det här fick han i dag:   Dusch...

Av maricici - Lördag 10 nov 15:23

Califorina wildfire wipes out much of one town, kills 9   Och det slutade dessvärre inte där utan bränderna fortsätter att rasa och hotar stora områden, städe rinräknat. Länk till CNN News med bildmaterial som ger en uppfattning om brändernas sto...

Av maricici - Fredag 9 nov 22:34


  Sov i ro.      

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se