Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 14 juli 2018

Hej på er alla i sommartorkan

Av maricici - 14 juli 2018 20:18

   Dubbel torka, ingen inspiration att blogga och torrt som i Gobiöknen utanför.

Det är den näst sista dagen på min egen semestervecka och jag har besökt Hälla 50-talscafe och Åsele marknad.

Inget vidare väder att promenera runt i, 28 grader varmt. Jag och sambon tog en kort runda, tittade in på ett Sameevent, fikade på hembygdsgården, stannade till vid ett gäng studsmatteakrobater som gjorde volter i luften på halsbrytande höjd, betade av inköpslistan; svart och vitpeppar,oregano, getost, björnkorv, renkorv, tunnbröd, plastpåsar för fisk och limpa och så var sin godispåse till grabbarna.

Sen fick vi nog av högsommarvärmen och gick och gästade sambons släkt.

På bild; I skuggan på en altan försedd med ett glas rosevin..

Inväntar just nu dotterns ankomst; hon brukar ha en massa bilder att visa upp. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 21 jan 01:30

två avbrutna inbrottsförsök och en stulen bil och den misstänkte försatt på fri fot enligt polisen-händelse. Okej då.. Har inte varit så mycket på nätet i helgen så jag fick infon först genom grannsamverkansgruppen. Håll ögonen öppna. Okej. Dotte...

Av maricici - Fredag 18 jan 22:43

dom mår bara fint båda två. Den yngste satt och myste i den jättestora TV-soffan i samlingsrummet när jag ringde och frågade hur det gick. Och den äldre grabben hade skrattat hela vägen hem i taxin. Möjligen skrattade han hela vägen till banken med t...

Av maricici - Fredag 18 jan 07:26

- Nu åkte han   - Ja    Inte ofta jag inte är hungrig vid frukost, men ibland så händer det. Vid händelse av vinterkräksjukan och så nu. Tvingade i alla fall i mig en macka och försökte räkna upp fördelar med yngste grabbens permanenta flytt. K...

Av maricici - Torsdag 17 jan 22:19

Yngste grabben är glad och förväntansfull, han tycker det är hur spännande som helst och så ska han ju få komma hem på helgerna till att börja med.Och så har han fått sin nya säng som ska stå här hemma levererad i dag, den ser ut att ha fått godkänt....

Av maricici - Onsdag 16 jan 21:23

Sambon tar ut sin pension och jag fortsätter assistuppdraget för den äldre grabben till han hittat ett passande boende så kommer det att fungera ekonomiskt om vi ser över onödiga utgifter och.. Herregud vad många dom var när man börjar räkna, alltså ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se