Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 14 juli 2018

Hej på er alla i sommartorkan

Av maricici - Lördag 14 juli 20:18

   Dubbel torka, ingen inspiration att blogga och torrt som i Gobiöknen utanför.

Det är den näst sista dagen på min egen semestervecka och jag har besökt Hälla 50-talscafe och Åsele marknad.

Inget vidare väder att promenera runt i, 28 grader varmt. Jag och sambon tog en kort runda, tittade in på ett Sameevent, fikade på hembygdsgården, stannade till vid ett gäng studsmatteakrobater som gjorde volter i luften på halsbrytande höjd, betade av inköpslistan; svart och vitpeppar,oregano, getost, björnkorv, renkorv, tunnbröd, plastpåsar för fisk och limpa och så var sin godispåse till grabbarna.

Sen fick vi nog av högsommarvärmen och gick och gästade sambons släkt.

På bild; I skuggan på en altan försedd med ett glas rosevin..

Inväntar just nu dotterns ankomst; hon brukar ha en massa bilder att visa upp. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 19 aug 15:00

än Donald Trumps konsekventa bu till svar.. https://www.expressen.se/dinapengar/konsument/mp-forslaget-skatt-nar-du-storhandlar-med-bil/   Förslag på hur man blir mindre bilberoende behöver inte skrotas rakt av utan kan diskuteras och omarbetas...

Av maricici - Fredag 17 aug 22:30


   Titta, jag fick en värdinnepresent. En stor chrysamtemum som snart ska blomma i rödbrunt. Nej, jag bjöd inte på surströmming.. Kalops med färskpotatis och inlagda rödbetor var det. Den äldre grabben kom också hem i dag. På jättebra humör...

Av maricici - Torsdag 16 aug 00:00

     Dom självsådda penseerna. Översta bilden; En aprikosfärgad som växer strax utanför rabattkanten, hade dom för något år sedan. Undre bilden; På garageuppfarten växer minipenseér som jag hade planterade jag minns inte när-hur länge kan pensefrö...

Av maricici - Onsdag 15 aug 23:25

        Inte vårt dessvärre. Hittas inom sjukhusområdet i Ö-vik. Har ett sentimentalt förhållande till det sjukhuset; där föddes jag, där låg jag inne på barnkliniken med en bortopererad godartad tumör i ljumsken, där gick jag vårdgymnasiet, där ...

Av maricici - Onsdag 15 aug 20:16


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se