Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 14 juli 2018

Hej på er alla i sommartorkan

Av maricici - 14 juli 2018 20:18

   Dubbel torka, ingen inspiration att blogga och torrt som i Gobiöknen utanför.

Det är den näst sista dagen på min egen semestervecka och jag har besökt Hälla 50-talscafe och Åsele marknad.

Inget vidare väder att promenera runt i, 28 grader varmt. Jag och sambon tog en kort runda, tittade in på ett Sameevent, fikade på hembygdsgården, stannade till vid ett gäng studsmatteakrobater som gjorde volter i luften på halsbrytande höjd, betade av inköpslistan; svart och vitpeppar,oregano, getost, björnkorv, renkorv, tunnbröd, plastpåsar för fisk och limpa och så var sin godispåse till grabbarna.

Sen fick vi nog av högsommarvärmen och gick och gästade sambons släkt.

På bild; I skuggan på en altan försedd med ett glas rosevin..

Inväntar just nu dotterns ankomst; hon brukar ha en massa bilder att visa upp. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Onsdag 14 aug 16:32

den äldre grabben är befriad från tandsten, åtminstone i underkäken. Sedan så tyckte han att det fick räcka för i dag och vi kom överens om att beställa en ny tid för att rensa överkäken med tanken att känner han att han har koll på situationen så ka...

Av maricici - Lördag 10 aug 23:33

grillat tunna revbensspjäll, chorizo och majskolvar och gjort potatisgratäng och sallad till. Till efterrätt; banan, grillad på eftervärmen och en klick vaniljglass till. Sommarkväll med lagom värme och får man ha det så här bra stämning. Blir lite...

Av maricici - Onsdag 7 aug 23:38

Vår semestermånad är slut, dom sista semestergästerna har varit på besök under helgen och den äldre grabben har kommit igång med sin dagliga verksamhet igen. Och jag är fortfarande rökfri, inne på femte veckan nu. Satt och segade på med en kopp kaffe...

Av maricici - Lördag 3 aug 00:16

Känns tomt i kväll efter att ha fått ha honom hemma i nästan två veckor, men på måndag kör daglig verksamheten igång igen och vår tanke var att han skulle få tid att landa orentligt innan dess. Och in i rutinerna ska också den äldre grabben och det g...

Av maricici - Fredag 2 aug 00:34

Tog en tupplur efter maten och vaknade av att en katt satt på taket och kunde inte komma ner och en bofink hade flugit in på altanen och hittade inte ut. På något sätt kändes det som jag fortfarande låg och drömde något. Hur som helst så fick sam...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se