Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 10 juli 2018

Då var man ensam en vecka..

Av maricici - 10 juli 2018 00:53

utan grabbarna som lämnades av på korttidsboendet i eftermiddag, glada och förväntansfulla inför en vecka med utlovat kanonväder och massor av uteaktiviteter.

Och jag och sambon har inga större planer direkt,

   Inne på Byggmax drive-in. Sambon skulle skaffa virke till något nytt projekt. Sen var vi in på COOP Forum och köpte en rökt röding som skall vara till morgondagens långfrukost. Kompensation för att jag varken hann med frukost eller lunch i dag. Och hemma igen var det första jag noterade den öronbedövande tystnaden.

  

Hittade närproducerade ägg i dag.

Sen får vi väl stödköpa svenskt kött för att få fart på produktionen enligt önskemål.

Det står en massa kor i kö till nödslakt nu, har inte regnat ordentligt sedan Maj och fodret kommer inte att räcka till. Och inget regn att vänta inom närmaste tio dygnen. Tittade på långtidsprognosen för två månader och där visade sig knappt något för än i mitten av Augusti.

  

Men grundvattennivån står sig i alla fall ett tag till tack vare den extremt snörika vintern.

Så fick man äntligen lite glädje av den.

 

Dillkvist

 

En sängfösare kan man alltid unna sig i sin ensamhet.   Lite nattläsning

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 21 april 00:43

  Kanonväder med 19 plusgrader som kontrast mot den kvarvarande snön. Sjuklingen sitter ute och solar som planerat.   Njuter efter en låååång vinter inomhus.     Hittat en bra utkiksplats i bråten på altanen, som inte brukar vårstädas för ...

Av maricici - Söndag 21 april 00:40

      Långfredagspromenad  Långfredagsfika

Av maricici - Lördag 20 april 01:05


Yngste grabben, rosslig, hostig och lite febrig. Det är visst något virus som går runt på hans daglig verksamhet. Men han var i alla fall på bra humör, åt sin långfredagsmiddag, skinka, potatisgratäng, broccoli och en sallad. Och så en påskbakelse so...

Av maricici - Onsdag 17 april 23:25

Sista arbetsdagen i morgon och sedan blir det sovmorgon i en hel vecka. Påskplaner; Långfredag, skjutsa den äldre grabben till korttidsboendet och hämta den yngste på gruppboendet direkt efteråt. Och sen skulle vi tillbringa kvällen med att påskpyssl...

Av maricici - Onsdag 17 april 00:24

Skulle delvattenbyta i stora akvariet sist av allt i kväll. Tjyvtjockt med kiselalger överallt, ofarliga för fisk men dödar akvarieväxter effektivt, delvattenbyte och algpreparat 1 gång i veckan under 4 veckor. Dessutom hade en av dom siamesiska algä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se