Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 10 juli 2018

Då var man ensam en vecka..

Av maricici - Tisdag 10 juli 00:53

utan grabbarna som lämnades av på korttidsboendet i eftermiddag, glada och förväntansfulla inför en vecka med utlovat kanonväder och massor av uteaktiviteter.

Och jag och sambon har inga större planer direkt,

   Inne på Byggmax drive-in. Sambon skulle skaffa virke till något nytt projekt. Sen var vi in på COOP Forum och köpte en rökt röding som skall vara till morgondagens långfrukost. Kompensation för att jag varken hann med frukost eller lunch i dag. Och hemma igen var det första jag noterade den öronbedövande tystnaden.

  

Hittade närproducerade ägg i dag.

Sen får vi väl stödköpa svenskt kött för att få fart på produktionen enligt önskemål.

Det står en massa kor i kö till nödslakt nu, har inte regnat ordentligt sedan Maj och fodret kommer inte att räcka till. Och inget regn att vänta inom närmaste tio dygnen. Tittade på långtidsprognosen för två månader och där visade sig knappt något för än i mitten av Augusti.

  

Men grundvattennivån står sig i alla fall ett tag till tack vare den extremt snörika vintern.

Så fick man äntligen lite glädje av den.

 

Dillkvist

 

En sängfösare kan man alltid unna sig i sin ensamhet.   Lite nattläsning

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 dec 01:30

"Man kan inte mer än älska den här tiden på året då hela Sverige pyntas i rött, vitt och grönt"   Snott från en av supportergrupperna   Som vanligt så hinner jag inte ägna mig åt hockeyeftermiddagar som kör igång kl 15 men jag gick in...

Av maricici - Söndag 9 dec 19:36


vi öppnar den och finner ett avslutat magisnack på webben, alltså ska vi inte prata mera om det. Eller också kan vi dra den där om julens magi. Fick nämligen hem ett exemplar av den här boken i går:   Traditioner, myter och övertro från vikinga...

Av maricici - Lördag 8 dec 14:40

Vällde det ut en massa gula västar i fullt uppror mot Frankrikes president, mest folk från landsorten som är missnöjda och missgynnade. DN;s artikel som jag länkar till innehåller ett försök till analys över president Macrons tillkortakommanden oc...

Av maricici - Lördag 8 dec 13:28

Var det förstås hockeykväll framför TV;n och en skön MoDo seger med 3-2 över Leksand. Förmodligen så hade det varit ännu bättre att vara på plats i Fjällräven Center , speciellt med publiktrycket i går men man kan inte alltid få som man vill här i vä...

Av maricici - Torsdag 6 dec 23:42

Heter alltså webbsidan som dom hade ett stort reportage om i pappersupplagan av allehanda.se i dag. Sidan med sexhjälpmedel och annat smått och gott, och den där sidan som alltså brukar sälja via homepartyn. En seriös tillställning  där man testar pr...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se