Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 10 juli 2018

Då var man ensam en vecka..

Av maricici - Tisdag 10 juli 00:53

utan grabbarna som lämnades av på korttidsboendet i eftermiddag, glada och förväntansfulla inför en vecka med utlovat kanonväder och massor av uteaktiviteter.

Och jag och sambon har inga större planer direkt,

   Inne på Byggmax drive-in. Sambon skulle skaffa virke till något nytt projekt. Sen var vi in på COOP Forum och köpte en rökt röding som skall vara till morgondagens långfrukost. Kompensation för att jag varken hann med frukost eller lunch i dag. Och hemma igen var det första jag noterade den öronbedövande tystnaden.

  

Hittade närproducerade ägg i dag.

Sen får vi väl stödköpa svenskt kött för att få fart på produktionen enligt önskemål.

Det står en massa kor i kö till nödslakt nu, har inte regnat ordentligt sedan Maj och fodret kommer inte att räcka till. Och inget regn att vänta inom närmaste tio dygnen. Tittade på långtidsprognosen för två månader och där visade sig knappt något för än i mitten av Augusti.

  

Men grundvattennivån står sig i alla fall ett tag till tack vare den extremt snörika vintern.

Så fick man äntligen lite glädje av den.

 

Dillkvist

 

En sängfösare kan man alltid unna sig i sin ensamhet.   Lite nattläsning

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 19 aug 15:00

än Donald Trumps konsekventa bu till svar.. https://www.expressen.se/dinapengar/konsument/mp-forslaget-skatt-nar-du-storhandlar-med-bil/   Förslag på hur man blir mindre bilberoende behöver inte skrotas rakt av utan kan diskuteras och omarbetas...

Av maricici - Fredag 17 aug 22:30


   Titta, jag fick en värdinnepresent. En stor chrysamtemum som snart ska blomma i rödbrunt. Nej, jag bjöd inte på surströmming.. Kalops med färskpotatis och inlagda rödbetor var det. Den äldre grabben kom också hem i dag. På jättebra humör...

Av maricici - Torsdag 16 aug 00:00

     Dom självsådda penseerna. Översta bilden; En aprikosfärgad som växer strax utanför rabattkanten, hade dom för något år sedan. Undre bilden; På garageuppfarten växer minipenseér som jag hade planterade jag minns inte när-hur länge kan pensefrö...

Av maricici - Onsdag 15 aug 23:25

        Inte vårt dessvärre. Hittas inom sjukhusområdet i Ö-vik. Har ett sentimentalt förhållande till det sjukhuset; där föddes jag, där låg jag inne på barnkliniken med en bortopererad godartad tumör i ljumsken, där gick jag vårdgymnasiet, där ...

Av maricici - Onsdag 15 aug 20:16


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se