Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 5 juli 2018

Dagens instabild

Av maricici - 5 juli 2018 21:34

   Tår som krockat med en sten på sjöbotten.


Det gör i alla fall inte ont längre, nu känns dom helt bedövade.

Det gick till så att jag, dottern och yngste grabben tog en liten powerwalk och stannade till för att svalka våra varma fötter i sjön. Och en sjöbotten består inte bara av fikornig sand, utan det finns andra delar också och jag tänkte att det vore kul och lärorikt för yngste grabben att utforska nu när vattenståndet är lågt. Visste att just den biten kan vara rätt besvärlig att vada i så jag tänkte söka fram en lättare väg, tappade bort riktningen och sjönk till fotknölen ner i dyn. när jag skulle dra loss foten halkade jag till, och höll på att tappa mobilen, försökte rädda den och sparkade tårna i en närliggande stenbumling under räddningsaktionen.

Tja, är huvet dumt får kroppen lida   som ett av mina ex skulle ha sagt.

Och mobilen klararade ju sig helt från vattenskada.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 21 jan 01:30

två avbrutna inbrottsförsök och en stulen bil och den misstänkte försatt på fri fot enligt polisen-händelse. Okej då.. Har inte varit så mycket på nätet i helgen så jag fick infon först genom grannsamverkansgruppen. Håll ögonen öppna. Okej. Dotte...

Av maricici - Fredag 18 jan 22:43

dom mår bara fint båda två. Den yngste satt och myste i den jättestora TV-soffan i samlingsrummet när jag ringde och frågade hur det gick. Och den äldre grabben hade skrattat hela vägen hem i taxin. Möjligen skrattade han hela vägen till banken med t...

Av maricici - Fredag 18 jan 07:26

- Nu åkte han   - Ja    Inte ofta jag inte är hungrig vid frukost, men ibland så händer det. Vid händelse av vinterkräksjukan och så nu. Tvingade i alla fall i mig en macka och försökte räkna upp fördelar med yngste grabbens permanenta flytt. K...

Av maricici - Torsdag 17 jan 22:19

Yngste grabben är glad och förväntansfull, han tycker det är hur spännande som helst och så ska han ju få komma hem på helgerna till att börja med.Och så har han fått sin nya säng som ska stå här hemma levererad i dag, den ser ut att ha fått godkänt....

Av maricici - Onsdag 16 jan 21:23

Sambon tar ut sin pension och jag fortsätter assistuppdraget för den äldre grabben till han hittat ett passande boende så kommer det att fungera ekonomiskt om vi ser över onödiga utgifter och.. Herregud vad många dom var när man börjar räkna, alltså ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se