Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 5 juli 2018

Dagens instabild

Av maricici - Torsdag 5 juli 21:34

   Tår som krockat med en sten på sjöbotten.


Det gör i alla fall inte ont längre, nu känns dom helt bedövade.

Det gick till så att jag, dottern och yngste grabben tog en liten powerwalk och stannade till för att svalka våra varma fötter i sjön. Och en sjöbotten består inte bara av fikornig sand, utan det finns andra delar också och jag tänkte att det vore kul och lärorikt för yngste grabben att utforska nu när vattenståndet är lågt. Visste att just den biten kan vara rätt besvärlig att vada i så jag tänkte söka fram en lättare väg, tappade bort riktningen och sjönk till fotknölen ner i dyn. när jag skulle dra loss foten halkade jag till, och höll på att tappa mobilen, försökte rädda den och sparkade tårna i en närliggande stenbumling under räddningsaktionen.

Tja, är huvet dumt får kroppen lida   som ett av mina ex skulle ha sagt.

Och mobilen klararade ju sig helt från vattenskada.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 19 aug 15:00

än Donald Trumps konsekventa bu till svar.. https://www.expressen.se/dinapengar/konsument/mp-forslaget-skatt-nar-du-storhandlar-med-bil/   Förslag på hur man blir mindre bilberoende behöver inte skrotas rakt av utan kan diskuteras och omarbetas...

Av maricici - Fredag 17 aug 22:30


   Titta, jag fick en värdinnepresent. En stor chrysamtemum som snart ska blomma i rödbrunt. Nej, jag bjöd inte på surströmming.. Kalops med färskpotatis och inlagda rödbetor var det. Den äldre grabben kom också hem i dag. På jättebra humör...

Av maricici - Torsdag 16 aug 00:00

     Dom självsådda penseerna. Översta bilden; En aprikosfärgad som växer strax utanför rabattkanten, hade dom för något år sedan. Undre bilden; På garageuppfarten växer minipenseér som jag hade planterade jag minns inte när-hur länge kan pensefrö...

Av maricici - Onsdag 15 aug 23:25

        Inte vårt dessvärre. Hittas inom sjukhusområdet i Ö-vik. Har ett sentimentalt förhållande till det sjukhuset; där föddes jag, där låg jag inne på barnkliniken med en bortopererad godartad tumör i ljumsken, där gick jag vårdgymnasiet, där ...

Av maricici - Onsdag 15 aug 20:16


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se