Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 5 juli 2018

Dagens instabild

Av maricici - 5 juli 2018 21:34

   Tår som krockat med en sten på sjöbotten.


Det gör i alla fall inte ont längre, nu känns dom helt bedövade.

Det gick till så att jag, dottern och yngste grabben tog en liten powerwalk och stannade till för att svalka våra varma fötter i sjön. Och en sjöbotten består inte bara av fikornig sand, utan det finns andra delar också och jag tänkte att det vore kul och lärorikt för yngste grabben att utforska nu när vattenståndet är lågt. Visste att just den biten kan vara rätt besvärlig att vada i så jag tänkte söka fram en lättare väg, tappade bort riktningen och sjönk till fotknölen ner i dyn. när jag skulle dra loss foten halkade jag till, och höll på att tappa mobilen, försökte rädda den och sparkade tårna i en närliggande stenbumling under räddningsaktionen.

Tja, är huvet dumt får kroppen lida   som ett av mina ex skulle ha sagt.

Och mobilen klararade ju sig helt från vattenskada.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Onsdag 14 aug 16:32

den äldre grabben är befriad från tandsten, åtminstone i underkäken. Sedan så tyckte han att det fick räcka för i dag och vi kom överens om att beställa en ny tid för att rensa överkäken med tanken att känner han att han har koll på situationen så ka...

Av maricici - Lördag 10 aug 23:33

grillat tunna revbensspjäll, chorizo och majskolvar och gjort potatisgratäng och sallad till. Till efterrätt; banan, grillad på eftervärmen och en klick vaniljglass till. Sommarkväll med lagom värme och får man ha det så här bra stämning. Blir lite...

Av maricici - Onsdag 7 aug 23:38

Vår semestermånad är slut, dom sista semestergästerna har varit på besök under helgen och den äldre grabben har kommit igång med sin dagliga verksamhet igen. Och jag är fortfarande rökfri, inne på femte veckan nu. Satt och segade på med en kopp kaffe...

Av maricici - Lördag 3 aug 00:16

Känns tomt i kväll efter att ha fått ha honom hemma i nästan två veckor, men på måndag kör daglig verksamheten igång igen och vår tanke var att han skulle få tid att landa orentligt innan dess. Och in i rutinerna ska också den äldre grabben och det g...

Av maricici - Fredag 2 aug 00:34

Tog en tupplur efter maten och vaknade av att en katt satt på taket och kunde inte komma ner och en bofink hade flugit in på altanen och hittade inte ut. På något sätt kändes det som jag fortfarande låg och drömde något. Hur som helst så fick sam...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se