Direktlänk till inlägg 2 maj 2018
Testat ett nytt recept från matkassen och ändrat det lite efter egen smak, bl a tillsatt lite kryddor och förlängt koktiden från värm, till ett ca 15-20 minuters långt kokihop..
500 gram passerade tomater
400 gram kokta röda linser (jag köper dom konserverade och ätklara)
1 medelstor gul lök hackad
1 röd chili urkärnad och finhackad
7 basilikablad färska och hackade
½ tsk salt
1 grönsaksbuljongtärning
150 gram fetaost
Börja med att steka hackad lök och chili på låg värme till det mjuknat lite, häll sedan i
passerade tomater, linser, basilikan och buljongtärning. Kokihop på medelvärme ca 15 minuter, smula i 100 gram av
fetaosten och smaka av med salt.
Blanda sedan med spagettin och strössla med smulad fetaost.
God och mättande halvvegetarisk rätt.
Musik till maten?
jodå:
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 | 8 |
9 | 10 |
11 |
12 | 13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 |
30 | 31 | ||||||
|