Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 15 december 2017

Ingen rolig början på dagen..

Av maricici - 15 december 2017 09:36

http://www.allehanda.se/vasternorrland/ornskoldsvik/person-saknas-efter-brand-i-bredbyn-nu-kan-skorstenen-rasa-stor-skaderisk

Hörde på riksradion att det brann i Örnskölsvik och det var alltså i grannbyn.    Tror jag vet vilket hus det handlar om..

Och här snöar det , hela natten och nu på morgonen. Vi har skottat i skift, jag tog nattskiftet och sambon har varit ute hela morgonen. Soptömmningsdagen blev an någon anledning soptömmningsnatt och jag undrade hur sopkärlet vid vägen skulle klara plogbilen.  Men dom hann i alla fall först, vid midnatt var sopkärlet tomt.

 Idag försöker jag förtränga att jag har dubbelt så ont i axlar, skuldror och bröstkorgen. Värken kom när jag dammsög och torkade golv och fick en liten boost av blötsnön. Det är som sagt var inte hur tungt det är utan vilka rörelser man gör som ställer till det. Försöker desperat få växk värken, det var i kväll vi skulle julpyssla tillsammans med grabbarna. Disken är borta, tvätten är avklarad och jag sitter inrullad i en pläd och väntar på att alvedonet ska börja verka så jag kan fortsätta. Varm korv och potatismos till middag för att ge pysslet prio ett.


Tittar på förra årets rubrik och konstaterar att i år var inte influensavaccinet slut, vi har bokat tid dan för dan av gammal tradition. Då får grabbarna ledigt hela dagen och så en påse gott från närliggande COOP som extra plåster på stickstället.

Den äldre grabben hör till riskgruppen status epielpticus vid hög feber och den yngste brukar hänga på av bara farten av någon anledning.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 23 april 18:33

läser medföljande instruktioner om en katt som är slö och bedövad en hel kväll efter narkosen, ska vila ut i ett mörkt rum och ges smärtstillande och lite vatten till kvällen. Har; en katt som vilade en timme, krånglade sig ur halskragen och ville ...

Av maricici - Söndag 22 april 00:04

     

Av maricici - Lördag 21 april 23:56

       

Av maricici - Lördag 21 april 23:54

     

Av maricici - Fredag 20 april 00:37

Så lugnt det kan bli med en katt som vaknat till och vill följa sina vanliga rutiner. Hoppa upp på datorbordet och skriva tillsammans med mig, gå en sista husesyn. Hennes kattsyster inspekterar myshörnan och vill också vara där.. Hittar en bok i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se