Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 3 december 2017

Skulle jag postat på förmiddagen

Av maricici - 3 december 2017 23:19

     Ha en fin första advent.


För det har jag haft på sätt och vis. Har inte hunnit vara ute på den traditionella skyltsöndagen och i morse blev det rostat bröd med mjukost istället för lussekatt och pepparkaka.

Men det har varit en bra dag ändå, Har hunnit med all tvätt och delvattenbyte i alla akvarier som planerat, hittat en gammal högstadiekompis på Facebook som jag addat, sambon bjöd på middag, stekt benfri fläskkotlett med hemlagat potatismos, tittade in till en väninna och fick en födelsedagspresent helt apropå. Och i morgon har jag ledig förmiddag och födelsedag. Inga presenter, jag sparar till en Chanel n:o 5 men jag ska bjuda yngste grabben på tårta i alla fall. Han kommer hem i morgon eftermiddag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se