Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 3 december 2017

Tillbakablick

Av maricici - 3 december 2017 12:09

Ett år i jag är här (utelämnar taggen för att det inte är ett gruppinlägg)  Konstaterar att gruppen växt från 26 000 medlemmar till dagens siffra 76 583 människor som är trötta på den ovettiga tonen på nätet (om man undantar ett mindre antal som består av infiltratörer från den självutnämnda motståndarsidan)

Angående detta så är det både och, man möter inte bara hat, hot, hätska uthängare och giftaslystna dramahens utan också folk som man kan språkas vid med i normal samtalston utan uppmaning.

Tycker för övrigt att det förstnämnda inte ska avskräcka någon från att söka medlemskap. Ett bra tips är att undvika rena hatsidor om man är den försiktiga typen, det är nämligen där dom tuffare konfrontationerna kan inträffa.


Eller att vissa ständigt ska provocera min egen attityd;

"Stilen ska hållas om så galoscherna ska spikas fast i golvet"

Dom sitter närmligen där dom sitter och ni upptar bara er egen tid till ingen nytta.

Och så är jag som sagt var på väg ut ur gruppen på så sätt att jag mest finns med som passiv medlem numera. Därför att a) Jag har rätt mycket att stå i irl och allt mindre tid för nätet i det stora hela och b)jag har rätt mycket personliga åsikter som vill ut. Och dom delas ju som sagt var inte av alla i en grupp av tvärpolitiskt snitt.

För det är den, oavsett hur mycket man vill kalla den vänsterextrem.

Och det är möjligt att min personliga livsåskådning fortfarande kallas extrem av en och annan, fastän folk i allmänhet är betydligt mera upplysta i dag än dom var för 20 år sedan då allt började på nätet.

Och att det blir en och annan åsikt från en livssyn som befinner sig utanför boxen är helt klart.

Och då lämnar man taggen hemma.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se