Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 3 december 2017

Tillbakablick

Av maricici - 3 december 2017 12:09

Ett år i jag är här (utelämnar taggen för att det inte är ett gruppinlägg)  Konstaterar att gruppen växt från 26 000 medlemmar till dagens siffra 76 583 människor som är trötta på den ovettiga tonen på nätet (om man undantar ett mindre antal som består av infiltratörer från den självutnämnda motståndarsidan)

Angående detta så är det både och, man möter inte bara hat, hot, hätska uthängare och giftaslystna dramahens utan också folk som man kan språkas vid med i normal samtalston utan uppmaning.

Tycker för övrigt att det förstnämnda inte ska avskräcka någon från att söka medlemskap. Ett bra tips är att undvika rena hatsidor om man är den försiktiga typen, det är nämligen där dom tuffare konfrontationerna kan inträffa.


Eller att vissa ständigt ska provocera min egen attityd;

"Stilen ska hållas om så galoscherna ska spikas fast i golvet"

Dom sitter närmligen där dom sitter och ni upptar bara er egen tid till ingen nytta.

Och så är jag som sagt var på väg ut ur gruppen på så sätt att jag mest finns med som passiv medlem numera. Därför att a) Jag har rätt mycket att stå i irl och allt mindre tid för nätet i det stora hela och b)jag har rätt mycket personliga åsikter som vill ut. Och dom delas ju som sagt var inte av alla i en grupp av tvärpolitiskt snitt.

För det är den, oavsett hur mycket man vill kalla den vänsterextrem.

Och det är möjligt att min personliga livsåskådning fortfarande kallas extrem av en och annan, fastän folk i allmänhet är betydligt mera upplysta i dag än dom var för 20 år sedan då allt började på nätet.

Och att det blir en och annan åsikt från en livssyn som befinner sig utanför boxen är helt klart.

Och då lämnar man taggen hemma.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se