Direktlänk till inlägg 2 september 2017
som jag skulle satt in i går, men hur är det? Tycks alltid vara minst en dag efter i bloggandet numera.
Men här är det i alla fall;
Dragonkassler 4 portioner
6 hg rökt kassler
2 gula lökar
3 msk tomatpuré
4 dl creme fraiche kokbar
1 tsk torkad smulad dragon
salt
svartpeppar
Skär kasslern i skivor och lägg i en smord ugnsfast form. Skala och finhacka löken och stek den mjuk. Blanda tomatpuré och creme fraiche, smula i dragon, rör ner löken och krydda med salt och peppar. Bred röran över kasslerskivorna och sätt in i 200 grader ugnsvärme (180 grader varmluftsugn) 20-25 minuter.Här serverat med ris och blandad sallad.
Förrätt hade vi också:
En bit port salut som blivit för tunn för att skiva, tärnad och försedd med tandpetare och vår egen odlade gurka.
Musik till matlagningen:
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | |||
11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|