Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2017

Sommartradition; sista sommardoppet

Av maricici - Lördag 12 aug 23:00

    På sandis, (sandudden) på andra sidan sjön. Brittsommar, Indian summer, även om det är lite tidigt enligt almanackan lockade hit rätt många barnfamiljer idag. Annars är man oftast ensam om stranden den här dagen.

En lång strandremsa här,ja. Det här är början på den.

     

Längst bort bakom udden, bara att hoppa i och simma direkt.

 

Inte min favoritplats, tycker den är svinigt kall på grund av utloppet från den lilla ån.

   

Kryllade av musslor där idag. Fick inte ta hem och anrätta dom.

 

På väg tillbaka, vadar över den iskalla ån.

 

En gammal gångbro över samma å lite längre bort. Dock privat område med sommarstugor på andra sidan.

 

Vägen hem

  

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av maricici - Söndag 22 okt 18:15

 Och all strukturell verksamhet i denna familj har förbytts i en kaosartad. Läser i min agenda; Möte 24/10.. Ahapp, om vad och med vilka?  Det står bara att det skulle hållas här.    Ringer ett samtal, aha, genomförandeplan? går säkert att skjuta...

Av maricici - Lördag 21 okt 22:15

och konstaterar att jag kommer aldrig till skott med ett enda oavsett hur jag vänder och vrider på orden. Inte för att jag haft fel i sak någonsin, utan för att får inte fram önskat resultat. Börjar med att konstatera att det faktiskt finns något...

Av maricici - Fredag 20 okt 20:51

underbart är kort och vad kan man mera säga om dom senaste MoDo-hockey resultaten?   Jo; Hjälp, vad är det som händer?   En ny förlust på gång, mot Timrå denna gången och det känns sådär.   Och kvällen har varit lugn för grabbarna, den äldre fi...

Av maricici - Fredag 20 okt 15:37

"Såret får inte smutsigt, därför måste kompressen sitta kvar. Gör en ny omläggning och ser hur sårytan blir allt mindre steril. 30 minuter senare:; samma procedur, ny omläggning och ny kompress. och så går det på.. Inte alls svårt att var...

Av maricici - Fredag 20 okt 13:33

När man pratar om att en pol behöver sin motpol för att gå runt, vad har vi då? Ett "magiskt system" fick jag höra när jag var ny på det här. Men med stigande kunskap så gick ekvationen ut med svaret; ger en energivampyr, som möjligtvis tillför s...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se