Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 12 mars 2017

Idag var ingen bra dag

Av maricici - Söndag 12 mars 01:15

Låsning vid revbensfästena på vänster sida och så var hela helgen räddad. Har försökt vara uppegående med värktabletter som hjälp för på något sätt känns det ännu värre när man ligger ner. Och när man sitter vid datorn. Tittade inte på mellon i kväll av samma anledning, ägnade mig åt ett stopp i köksvasken istället. Och så grabbarna förstås.

Blir akutbesök på hälsocentralen på Måndag om det inte ger med sig innan.  Och möjligtvis dags för en ny kortisoninjektion.

Väntar på att värktabletten ska börja ge effekt just nu och tittar på uppdateringar om branden i Kramfors under tiden

http://www.allehanda.se/blaljus/brander/grannen-larmade-villa-i-nyhamn-i-kramfors-helt-overtand

Första spontana tanken är ; vem fanken förvarar dynamit i källaren?   

Sambon: Möjligtvis någon firma, men i sin bostad?

Tittar på senaste uppdateringen händelser: https://polisen.se/Vasternorrland/Aktuellt/Handelser/Vasternorrland/2017-03-11-2236-Brand-Kramfors/ 

En person befaras ha omkommit  


Spelar min favoritlåt som givetvis inte vann:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 22 okt 18:15

 Och all strukturell verksamhet i denna familj har förbytts i en kaosartad. Läser i min agenda; Möte 24/10.. Ahapp, om vad och med vilka?  Det står bara att det skulle hållas här.    Ringer ett samtal, aha, genomförandeplan? går säkert att skjuta...

Av maricici - Lördag 21 okt 22:15

och konstaterar att jag kommer aldrig till skott med ett enda oavsett hur jag vänder och vrider på orden. Inte för att jag haft fel i sak någonsin, utan för att får inte fram önskat resultat. Börjar med att konstatera att det faktiskt finns något...

Av maricici - Fredag 20 okt 20:51

underbart är kort och vad kan man mera säga om dom senaste MoDo-hockey resultaten?   Jo; Hjälp, vad är det som händer?   En ny förlust på gång, mot Timrå denna gången och det känns sådär.   Och kvällen har varit lugn för grabbarna, den äldre fi...

Av maricici - Fredag 20 okt 15:37

"Såret får inte smutsigt, därför måste kompressen sitta kvar. Gör en ny omläggning och ser hur sårytan blir allt mindre steril. 30 minuter senare:; samma procedur, ny omläggning och ny kompress. och så går det på.. Inte alls svårt att var...

Av maricici - Fredag 20 okt 13:33

När man pratar om att en pol behöver sin motpol för att gå runt, vad har vi då? Ett "magiskt system" fick jag höra när jag var ny på det här. Men med stigande kunskap så gick ekvationen ut med svaret; ger en energivampyr, som möjligtvis tillför s...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se