Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 11 mars 2017

Läst på Facebook? (uppdaterat med bilder)

Av maricici - Lördag 11 mars 01:45

   Det stämmer att vi har ett skogstorp ute till försäljning i April, ja. Ett sterbhus. Uppskattningsvis 82 hektar skog medelålders tror jag det var men rätt mycket myrmark inblandat. En liten del arrenderas ut till vindkraftverket på Trattberget, men det blir man inte rik på. Torp med indragen el men ej VA, men i dåligt skick. Däremot är tomten fint belägen direkt vid en insjö med fiske och badmöjligheter. OBS! Sköts endast genom mäklarkontakt OBS!


Nej, vi är inte spekulanter själva, har vare sig tid eller fysisk hälsa för att vårda en massa skog.    Torpet: Nedervåning; kök, allrum med öppen spis och ett sovrum. Övervåning; rum med järnspis, sovrum och  en sovalkov. Indragen el men ej Vatten och avlopp.  

Sjötomt med fiske och badmöjlighet om det inte växt igen. Annars finns badplats med brygga och omklädningshytt ca 1 km bort.       Brunn inne på tomten

 

Omgiven av finfina hjortronmyrar, finns även bilväg till andra sidan.

 

All skog på bild ingår inte, bara en uppfattning om hur det ser ut.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av maricici - Fredag 23 juni 17:13


   Lämnade bilen hemma och tog en promenad. Hyfsat bra väder, 17 grader och växlande molnighet, lite blåsigt bara.   Här var det pyntat efter konstens alla regler.   Överallt   Om jag vill ha en hamburgare? Det var väl därför jag gick...

Av maricici - Fredag 23 juni 02:30


Börjar med sillen, Medelhavsmatjes   1 pkt matjesill (200 gr) 2 msk sillspad 10 körsbärstomater ½ dl urkärnade kalamataoliver ½ liten rödlök 1 dl olivolja Italiensk 1 msk kapris Häll av sillen och spara lite av spadet. Sedan blir jag...

Av maricici - Fredag 23 juni 01:59

att man står och lagar käk halva natten före för att ha hela dagen ledig i morgon. Blir fira med grabbarna, går ner till byns gemensamma firande tillsammans med yngste grabben och dottern och sedan ska vi (jag och sambon)hämta den äldre grabben från ...

Av maricici - Onsdag 21 juni 01:37


          Sträcker sig över ett stort markområde, en ganska mäktig syn som dyker upp mitt i ett skogsparti   Den närliggande Tällvattnetsjön   Vägen hem ...

Av maricici - Onsdag 21 juni 01:30


eller förbud mot att sitta längre än en kort stund varje dag gör att jag fick lämna ett par debatter hängande i luften, men stor sak i det.. Riskerar annars att ryggen stelnar till i dom där otrevliga låsningarna igen. Och det gör som sagt var ont ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se