Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 11 mars 2017

Läst på Facebook? (uppdaterat med bilder)

Av maricici - Lördag 11 mars 01:45

   Det stämmer att vi har ett skogstorp ute till försäljning i April, ja. Ett sterbhus. Uppskattningsvis 82 hektar skog medelålders tror jag det var men rätt mycket myrmark inblandat. En liten del arrenderas ut till vindkraftverket på Trattberget, men det blir man inte rik på. Torp med indragen el men ej VA, men i dåligt skick. Däremot är tomten fint belägen direkt vid en insjö med fiske och badmöjligheter. OBS! Sköts endast genom mäklarkontakt OBS!


Nej, vi är inte spekulanter själva, har vare sig tid eller fysisk hälsa för att vårda en massa skog.    Torpet: Nedervåning; kök, allrum med öppen spis och ett sovrum. Övervåning; rum med järnspis, sovrum och  en sovalkov. Indragen el men ej Vatten och avlopp.  

Sjötomt med fiske och badmöjlighet om det inte växt igen. Annars finns badplats med brygga och omklädningshytt ca 1 km bort.       Brunn inne på tomten

 

Omgiven av finfina hjortronmyrar, finns även bilväg till andra sidan.

 

All skog på bild ingår inte, bara en uppfattning om hur det ser ut.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av maricici - Söndag 22 okt 18:15

 Och all strukturell verksamhet i denna familj har förbytts i en kaosartad. Läser i min agenda; Möte 24/10.. Ahapp, om vad och med vilka?  Det står bara att det skulle hållas här.    Ringer ett samtal, aha, genomförandeplan? går säkert att skjuta...

Av maricici - Lördag 21 okt 22:15

och konstaterar att jag kommer aldrig till skott med ett enda oavsett hur jag vänder och vrider på orden. Inte för att jag haft fel i sak någonsin, utan för att får inte fram önskat resultat. Börjar med att konstatera att det faktiskt finns något...

Av maricici - Fredag 20 okt 20:51

underbart är kort och vad kan man mera säga om dom senaste MoDo-hockey resultaten?   Jo; Hjälp, vad är det som händer?   En ny förlust på gång, mot Timrå denna gången och det känns sådär.   Och kvällen har varit lugn för grabbarna, den äldre fi...

Av maricici - Fredag 20 okt 15:37

"Såret får inte smutsigt, därför måste kompressen sitta kvar. Gör en ny omläggning och ser hur sårytan blir allt mindre steril. 30 minuter senare:; samma procedur, ny omläggning och ny kompress. och så går det på.. Inte alls svårt att var...

Av maricici - Fredag 20 okt 13:33

När man pratar om att en pol behöver sin motpol för att gå runt, vad har vi då? Ett "magiskt system" fick jag höra när jag var ny på det här. Men med stigande kunskap så gick ekvationen ut med svaret; ger en energivampyr, som möjligtvis tillför s...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se