Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 11 mars 2017

Läst på Facebook? (uppdaterat med bilder)

Av maricici - Lördag 11 mars 01:45

   Det stämmer att vi har ett skogstorp ute till försäljning i April, ja. Ett sterbhus. Uppskattningsvis 82 hektar skog medelålders tror jag det var men rätt mycket myrmark inblandat. En liten del arrenderas ut till vindkraftverket på Trattberget, men det blir man inte rik på. Torp med indragen el men ej VA, men i dåligt skick. Däremot är tomten fint belägen direkt vid en insjö med fiske och badmöjligheter. OBS! Sköts endast genom mäklarkontakt OBS!


Nej, vi är inte spekulanter själva, har vare sig tid eller fysisk hälsa för att vårda en massa skog.    Torpet: Nedervåning; kök, allrum med öppen spis och ett sovrum. Övervåning; rum med järnspis, sovrum och  en sovalkov. Indragen el men ej Vatten och avlopp.  

Sjötomt med fiske och badmöjlighet om det inte växt igen. Annars finns badplats med brygga och omklädningshytt ca 1 km bort.       Brunn inne på tomten

 

Omgiven av finfina hjortronmyrar, finns även bilväg till andra sidan.

 

All skog på bild ingår inte, bara en uppfattning om hur det ser ut.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av maricici - Onsdag 16 aug 12:00


Därför att vi står utan fast bredbandsuppkoppling ett par dagar. Nej, det var inte Telia som lackade ur och stängde av, utan det handlar om ett större fel som berör flera hushåll. Beräknas vara klart under fredagen någon gång. Yngste grabben är lit...

Av maricici - Tisdag 15 aug 11:19

Suttit invecklad i ett par diskussioner på nätet dom sista timmarna av min ledighet därav pausmusiken i går för mina återkommande läsare. Relaterat till detta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KVdB5/dinamarca-polisanmaler-janouch-efter-tweet N...

Av maricici - Måndag 14 aug 17:05

Av maricici - Söndag 13 aug 13:13

vilket ger liv åt devisen "skjut aldrig upp till i morgon, det du kan göra i dag-carpe diem" Idag är det mulet och blåser kallt och jag hade kunnat missa en rofylld dag på stranden. Horoskopet säger; I dag är en bra dag för att putsa fönster. Loggar ...

Av maricici - Lördag 12 aug 23:00


    På sandis, (sandudden) på andra sidan sjön. Brittsommar, Indian summer, även om det är lite tidigt enligt almanackan lockade hit rätt många barnfamiljer idag. Annars är man oftast ensam om stranden den här dagen. En lång strandremsa här,ja. D...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se