Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 19 januari 2017

Presenterna är fixade

Av maricici - 19 januari 2017 02:00

 

Nu ska dom bara paketeras och skickas iväg med posten i morgon. Lennart Hellsings ABC passar en tjej som börjar miniettan nästa år och det är en gris på dagis passar nog båda.


Suttit och pratat lite runt detta på FB-sidan

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/5dR6O/unga-mamman-det-ar-inte-fult-eller-jobbigt-med-downs-syndrom

bara några spontana kommentarer sådär privat.

Jobbigt?

Jo, att vakna till vid 01:30 och komma på att det skulle packas två kassar badkläder till i morgon, och så detta med LSS, att vara rädd att man missat något viktigt i kommunikationen ibland, framtiden; vad händer när jag är gammal och dement och inte kan föra deras talan längre, vad händer när jag dör?

Men som sagt, vem har ett rakt igenom bekymmersfritt liv?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 20 maj 10:36


Att ingen Mexicanare skulle känna igen recpetet kan inte hjälpas, det är mitt och det är gott.    Recept för en stor sats, överblivet passar bra att frysas ner.   800 gram nötfärs 1 stor gul lök 1 röd chilifrukt 2 vitlöksklyftor 3-4 ski...

Av maricici - Söndag 20 maj 09:27


"Hel är dödsgudinnan, den nordiska svarta gudinnan,hon som avslutar och åstadkommer djupt läkande. Hel för oss genom de processer vi helst vill slippa. Genom att aktivt ta in hennes medicin i våra liv får vi lättare att ta del av hennes transformativ...

Av maricici - Söndag 20 maj 09:00

Förmiddag: Inköpslista Granngården; 2 säckar rabattdress 50 liter, 1 säck hönsgödsel, 2 små balkonglådor, 1 bunt träpinnar 70 cm, 2 buskväxtstöd, 1 6-pack tagetets brandgul, 1 6-pack hänglobelia blå, 1 6-pack penunia vit, 1 kruka Fransk dragon, 1 kru...

Av maricici - Torsdag 17 maj 20:13

under kategorirubriken alltså. Sommarmat, sommarpyssel, sommarspellista, ett sommarevenemang förhoppningsvis och annat som hör till. Börjar bra med ögon igenmurade av björkpollen och det blir därför lite skriva och mera bilder i dag. Och så en hä...

Av maricici - Torsdag 17 maj 00:15


Något som saknas i dag och det är gamla tiders konservsvärmeri. På sommaren hade man inte tid och lust att laga mat och då var det att använda burkkonserver som gällde. Upphittat i gamla Husmoderns köksalmanacka på antikvariat och ur minnesbanken bar...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se