Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 19 januari 2017

Presenterna är fixade

Av maricici - 19 januari 2017 02:00

 

Nu ska dom bara paketeras och skickas iväg med posten i morgon. Lennart Hellsings ABC passar en tjej som börjar miniettan nästa år och det är en gris på dagis passar nog båda.


Suttit och pratat lite runt detta på FB-sidan

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/5dR6O/unga-mamman-det-ar-inte-fult-eller-jobbigt-med-downs-syndrom

bara några spontana kommentarer sådär privat.

Jobbigt?

Jo, att vakna till vid 01:30 och komma på att det skulle packas två kassar badkläder till i morgon, och så detta med LSS, att vara rädd att man missat något viktigt i kommunikationen ibland, framtiden; vad händer när jag är gammal och dement och inte kan föra deras talan längre, vad händer när jag dör?

Men som sagt, vem har ett rakt igenom bekymmersfritt liv?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 19 aug 15:00

än Donald Trumps konsekventa bu till svar.. https://www.expressen.se/dinapengar/konsument/mp-forslaget-skatt-nar-du-storhandlar-med-bil/   Förslag på hur man blir mindre bilberoende behöver inte skrotas rakt av utan kan diskuteras och omarbetas...

Av maricici - Fredag 17 aug 22:30


   Titta, jag fick en värdinnepresent. En stor chrysamtemum som snart ska blomma i rödbrunt. Nej, jag bjöd inte på surströmming.. Kalops med färskpotatis och inlagda rödbetor var det. Den äldre grabben kom också hem i dag. På jättebra humör...

Av maricici - Torsdag 16 aug 00:00

     Dom självsådda penseerna. Översta bilden; En aprikosfärgad som växer strax utanför rabattkanten, hade dom för något år sedan. Undre bilden; På garageuppfarten växer minipenseér som jag hade planterade jag minns inte när-hur länge kan pensefrö...

Av maricici - Onsdag 15 aug 23:25

        Inte vårt dessvärre. Hittas inom sjukhusområdet i Ö-vik. Har ett sentimentalt förhållande till det sjukhuset; där föddes jag, där låg jag inne på barnkliniken med en bortopererad godartad tumör i ljumsken, där gick jag vårdgymnasiet, där ...

Av maricici - Onsdag 15 aug 20:16


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se