Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 19 januari 2017

Presenterna är fixade

Av maricici - 19 januari 2017 02:00

 

Nu ska dom bara paketeras och skickas iväg med posten i morgon. Lennart Hellsings ABC passar en tjej som börjar miniettan nästa år och det är en gris på dagis passar nog båda.


Suttit och pratat lite runt detta på FB-sidan

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/5dR6O/unga-mamman-det-ar-inte-fult-eller-jobbigt-med-downs-syndrom

bara några spontana kommentarer sådär privat.

Jobbigt?

Jo, att vakna till vid 01:30 och komma på att det skulle packas två kassar badkläder till i morgon, och så detta med LSS, att vara rädd att man missat något viktigt i kommunikationen ibland, framtiden; vad händer när jag är gammal och dement och inte kan föra deras talan längre, vad händer när jag dör?

Men som sagt, vem har ett rakt igenom bekymmersfritt liv?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Torsdag 15 nov 15:47

och är inne på att i år blir det minsta möjliga jul. Både här och hos äldste grabben har sjukdomarna bra avlöst varandra och att ett stresspåslag på detta är det sista vi behöver. Äldste grabben blir kvar hemma i år och det känns som huvudsaken är at...

Av maricici - Tisdag 13 nov 07:26

t ex den om att årets lokala Lucia är inställd på grund av bristande intresse, den som handlar om grannbyns och den forna lillkommunens alltså. Och min gamla högstadieskola där tiderna alltså förändrats. Själv konstaterade jag att "tiderna förändra...

Av maricici - Söndag 11 nov 12:22


Man kan säga att vi firat hela helgen då sambon fick en önskad smörgåstårta i Fredags. Bara tillgänglig i glesbygdsbutiken fr o m denna dag och äts helst medan den är färsk om man ska ha någon glädje av den. Och det här fick han i dag:   Dusch...

Av maricici - Lördag 10 nov 15:23

Califorina wildfire wipes out much of one town, kills 9   Och det slutade dessvärre inte där utan bränderna fortsätter att rasa och hotar stora områden, städe rinräknat. Länk till CNN News med bildmaterial som ger en uppfattning om brändernas sto...

Av maricici - Fredag 9 nov 22:34


  Sov i ro.      

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se