Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 4 december 2016

Denna dagen ett liv

Av maricici - 4 december 2016 01:00

Rådjuren har börjat titta hit  

 

Vad ska man göra en ledig helg om inte julköttbullar?

Syster tvåan och trean och henns små tittade in, hann inte ta några bilder.

Småttingarna hade precis tillfrisknat från den tidiga influensan och var inte riktigt i form ännu. Vi tittade på gamle Ebenezer Scrooge, mupparnas version på DVD.

Syster ett ringde, hon har inte tillfrisknat ännu-jag känner hur influensan anfaller  innan vi fått vårt vaccin. Sambon och den äldre grabben befinner sig hos riskgrupperna som helst inte ska ha någon influensa.

 

Äntligen fick vi upp granen, vår alldeles egna.

 

Kör en runda på nätet.

Det har hunnit bli den 4/12 och jag fyller år.

Inget firande och ingen tårta. Känns inte motiverat när grabbarna är bortresta.

Ska i alla fall ta ett vinglas och läsa lite innan jag gör natt.

  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se