Direktlänk till inlägg 25 september 2016
Finns tyvärr inga bilder på dagens rätt, vi var för hungriga för att göra oss det kära besväret.
Men recept kommer ändå, för 6-8 portioner:
1 kg kycklingbröstfile
2 pkt bacon
Salt
Vitpeppar finmald
Smör el margarin till stekning
2 tsk kinesisk soja
1-2 dl matlagningsgrädde
Sätt ugnen på 225 grader. Dela stora kycklingbröstfileer i två delar på längden, dofta försiktigt över lite salt och vitpeppar (baconet ger också smak) Linda en baconskiva runt varje file och bryn runt om i en stekgryta på spisen. Lägg sedan fileerna i en smord ugnsform och stek i ugn ca 25-30 minuter. Tillsätt sojan och grädden i slutet av stektiden för en inte allt för fet sås.
Här serverad med kokt potatis och en sallad på babyspenat, isberg, majskorn och dom första mogna frilandstomaterna. Smulad fetaost som dressing till.
Den äldre grabben har bestämt; Säsongens frukt efteråt, alltså svenska äpplen.
Musik till maten:
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
|||
12 | 13 |
14 |
15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|