Direktlänk till inlägg 22 augusti 2016
är att jag kan gå på andra sidan vägen och plocka smörsopp till middagen
Vi kan ta receptet också
Höstgrytan på nötskav
Nötskav gör man själv av halvtinat nötkött, t ex högrev, innanlår eller den överblivna biten från grillkvällen.
Flisa det supertunt och du har din skav.
Bryn det sedan tillsammans med valfri svamp, här lite smörsopp utdrygat med en burk champinjoner och ca 5 cm tunt skivad purjolök. Låt sedan småputtra tillsammans med lite vatten i ca 20 minuter. Späd sedan med vispgrädde och krydda med salt, malen svartpeppar, 3-4 enbär och kinesisk soja. Låt den småkoka en stund till och servera sedan med ris eller potatis.
Lite mera tillbehör, färska frysta lingon, svartvinbärsgele och en isbergssallad/majskorns mix.
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 |
|||
8 | 9 | 10 |
11 | 12 |
13 | 14 | |||
15 |
16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
|||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|