Ensparkibaken

Alla inlägg under maj 2016

Av maricici - 22 maj 2016 00:48

                     

Vi tar trollstigen upp 

  

Av maricici - 22 maj 2016 00:44

      Kittlar störskönt i kistan

   

Och så ska vi upp till den toppen -

i nästa inlägg. 

Av maricici - 20 maj 2016 23:46

I   Lederspan

Har orkat hålla igång från 06:15 i morse med paus för lite käk. Minns inte när det hände senast. Ingen läsning i kväll, tänker störta ner i sängen med huvudet först och somna omgående.



Av maricici - 20 maj 2016 10:06

inte denna gång i vart fall, det vara bara att köra igång så snart den äldre grabben klivit in i taxin.

Har en jäkla massa tvätt, strykning, städning och plock som inte blivit av på grund av axeln som krånglat. Och så månadsinköpet av stapelvaror, och städa plånboken som inte gick att stänga på grund av alla kvitton, rabattkuponger, och en ensam oinlöst trisslott på 60 kronor. Hittade två Örnkort, alltså lokala presentkort och tror det är sambons 60-årspresent från någon. Och det är mera än han minns så dom tillfaller hushållskassan. Men dom tre presentkorten från euroflorist var hans present som jag fick överta. Och så den äldre grabbens snart utgågna tandvårdskort, med reducerad avgift för den, den och den personkretsen. Förra gången jag ringde strulade det i växeln så jag blev skickad till individ och familjeomsorgen, den här gången kom jag till Handikappomsorgen direkt men dessvärre var handläggaren ute på tjänsteärende.

Dagens Marilyn Manson;

"Folk vill alltid veta min syn på religion och filosofi. Men ingen frågar någonsin om min vardagsmoral, de levnadsregler jag har för att kunna hantera min vardag."

Ja, jag läser fortfarande självbiografin, satt uppe och läste alldeles för länge i natt, men nu blir det som sagt var läsuppehåll.

Ja, han har sina och jag har mina egna; Ha alltid torrt på fötterna och gör inget som du tycker andra inte borde ha gjort.






Av maricici - 19 maj 2016 16:06

   Jätteskön polyester/elastankvalitet med tungt fall och nu får det låt bli att vara sent Novemberväder på midsommar i år igen. Är i valet och kvalet om jag ska orka fålla upp den (nackdelen med trikåtyger är att det är svårt att få en jämn och snygg fåll) eller fuska med 14 cm klack och platå under.

Inköpsställe VKKS för stl 42/44 till 58/60

Av maricici - 19 maj 2016 15:09

   "När jag gick runt på stället och frågade om någon visste vart Missi tagit vägen dö en kort fet brud upp. Hon hade en hel säck magfett hängandes över sina för tighta byxor, samt ett vitt linne med svettfläckar som avslöjade ett par hängiga bhlösa bröst. Hon ställde sig -alldeles för nära- och bara stirrade på mig. "Vad vill du?" frågade jag, irriterad och besvärad. Hon svarade med att kasta en drink i mitt ansikte. Alltså, inte bara spriten utan hela glaset. Jag vispade till henne med min ölflaska och blev genast övermannad av en massa händer som höll mig tillbaka och släpade ut mig från baren. Tjejen följde efter och började skrika något obegripligt, någon om att jag sålt mig, att jag sög eller att jag tyckte att jag var för cool för henne"

Utdrag ur:


 



Av maricici - 19 maj 2016 01:27

 

Av maricici - 18 maj 2016 17:45

och besked att det finns tillräckligt rörlighet kvar i axelleden för att det inte ska behövas någon operation och det tackar vi för. Förnyad kortisoninjektion när besvären börjar tillta igen, helt med några månaders mellanrum. Fortsättning följer med lagom aktivitet och strandnyponpulver som egenvård.

Annars så blev det mest tal om dom likadana klimatförändringarna i Sverige och Polen. Vintrarna var betydligt snörikare förr.

Sedan så fick jag ont i armen, gick hem och sov en stund tacksam för 12 timmars ordinerad imobilisering av vänster arm.

Kollade påminnelser, det fattades en för den äldre grabbens tid, ringde, dom bad att få ringa upp senare och har talat med läkare som tyckte att han legat så bra i värdena att vi kunde avvakta. Hann inte avboka den lediga dagen för den äldre grabben och inte honom emot att få vara ensam herre på täppan en heldag.  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards