Direktlänk till inlägg 30 maj 2016
Sparad och extra lagrad sedan premiären i Augusti 2015. Den blir faktiskt bättre med lite lagring, syran dämpas och smaken blir lite mildare och rundare.
Mannerströms de luxe, bara romstinna honor i burken. Och så mandelpärern, hackad rödlök, gräddfil och tomatklyftor till. Sambon tycker inte om surströmming så han åt en annan fisk; salt sill med tunt skivad rödlök mellan fileerna och så på med lite grädde så det knapp täcker den undre filen och ströbröd ovanpå. Gräddas i 200 grader ugnsvärme ca 25 minuter eller till ströbrödet fått lite färg och blivit knaprigt.
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 |
22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|