Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 1 maj 2016

Stilen ska hållas om så galoscherna ska spikas fast i golvet

Av maricici - 1 maj 2016 16:06

Jo, jag har alltså tittat in till Borlänge via webbtv några gånger och har faktiskt inte så mycket att kommentera. Det hela såg ju ut att gå lugnt till, en incident med en motdemonstrant som inte kunde stå stilla, men annars inga konfrontationer utan man håller sina manifestationer på var sin planhalva.

Och det är alltså vad tredje part har att anföra.


Om jag blev titulerad så vill jag först klargöra att vi är individualister med ett förvisso gemensamt kontex men dom individuella svaren kan variera något beroende på uppnådd nivå och personlighet hos den tillfrågade.

Om vi håller oss till dagens ämne folkförrädare och random så är det så att vi också har en plan. Det som för den oinvigde kan se ut som ännu en flumreligion som röker rökelse och svävar på ett moln, har faktiskt en förändrande vilja som vi tror på och kallar ultimat.  Så visst kan det  kännas lite provcerande om man har en dålig dag. Men för att hålla nivå ska man ha ett så stabilt psyke så man inte känner sig provocerad av andra ideologier, organisationers eller religioners vilka som helsts kontaktförsök, märk.

Samt att dom flesta av oss väljer att berätta om oss själva och vad vi står för istället för att framföra kritik, direkt eller som i detta fall genom tredje part.

Det sätt som förefaller mest konstruktivt.


Tja, vad svarar man på det då?

Skillnaden är att vi är inte kristna utan står för något helt annat, något som man kan kalla ett helt nytt koncept eller åtminstone ett försök att skapa ett sådant.

Skillnaden är att dom flesta av oss haft en helt vanlig Söndag idag, några firar fruktbarhetens tid och dom grundmurade ateisterna har en helt vanlig dag, inget speciellt med den.


Jag lyssnade lite på Mona Sahlin och hon var lite bekymrad över den tilltagande extremismen i samhället. Väljer att inte sätta citationstecken runt extremist för att innebörden är grupperingar som vänder sig emot den nuvarande ordningen och sedan så kan man ju ha lite olika definitoner, vissa räknar bara grupper som utöver våld och terror medan andra räknar in allt som rör sig utanför systemet eller etablissemanget som vissa kallar det.

Vi och med vi menar jag kontexet i diverse svart eller mörkermagiska ordenssällskap är inte pacifister eftersom det vi säger att det strider mot en människas egentliga natur, skillnaden är att vi förespråkar förändring per evolution istället för revolution.

Om vi vänder Gamle Tyr åt rätt håll så ligger det till så här vi nämner inget om jihadister därför att dom aldrig söker sig till våra ordenssällskap. Orsak; gemensamma nämnare saknas helt. Det händer däremot att enskilda kristna ur den och den organisationen gör kontaktförsök, anledningarna kan variera men dom gemensamma nämnarna är oftast, men inte alltid nationalitet. Inte alltid för att dom flesta ordnar godkänner alla ursprungsnationaliteter så länge dom delar ordens värderingar.Andra dras till konceptet svart magi som har sitt ursprung i kristendomen enbar men sedd ur den moderna förpackningen som används idag så har vi inget gemensamt med deras livsåskådning.







 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av maricici - 31 maj 2023 11:57

4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar?   Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...

Av maricici - 31 maj 2023 01:04

  Var just på väg att lägga mig när dottern ropade och undrade om jag såg vad hon såg. Jo minsann, det brinner någonstans, ser ut som det är i skogen. Ringde 112 som redan fått larmet men tackade för uppmärksamheten. Tog en sväng ut för att försöka...

Av maricici - 3 maj 2023 20:50

efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...

Av maricici - 1 maj 2023 21:19


  Blev bara en bild för vi hade fullt upp med att sitta och prata med besökare som stannade till. Prat om kameran och och berättelser runt bilden för den som var intresserad. Om huggormen som fick många att stanna till och som inte var ett dugg f...

Av maricici - 30 april 2023 22:32

I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards