Ensparkibaken

Alla inlägg under april 2016

Av maricici - 12 april 2016 00:25

Dödskalle

  

Sjöhäst? Fisk?

Snygg isskulptur som kom flytande i alla fall.



Av maricici - 9 april 2016 20:59

Den här räddad min dag:  


Kopiera och klistra in den här till din status om du ständigt uppmanas att kopiera och klistra in saker till din status av vänner som kopierar och klistrar in saker i sin status. Många människor kommer inte att kopiera och klistra in det här, men mina sanna vänner kommer att kopiera och klistra in det eftersom de är sarkastiska av naturen. Om du inte vill kopiera och klistra in den, betyder det att du hatar bacon och om du hatar bacon så kommer terroristerna att vinna och en enhörning dör. Möjligen kattungar också och ibland även getter. Kanske rent av många getter! Snälla! Visa att du är en sann vän som förstår vad jag skriver och gärna använder digitalt Karlssons klister, eller Björnklister och kopierar och klistrar in detta på just DIN status

Av maricici - 9 april 2016 11:47

Det var ungefär vad vi åt till frukost idag; vindelnrökt skinka på fralla och så en hård macka med ost.

Må vara att den äldre grabben ville ha grillkorven som blev över från i går och den yngste ville ha blåbärsmuffins.

Han norpade en kall korv ur paktet och försvann och den yngste gick med på att spara muffinsen till eftermiddagsfikat.

Tidningarna har jag inte hunnit titta åt ens, det är arbetslördag idag.

Hann med på gårdagens DN Stockholm där en Inre Harmonimässa drog som en magnet. Kom på att ibland saknar jag dom där bekantskaperna och att jag skulle behöva en reikihealer.

Det stämmer att deras händer utstrålar extra värme, det har med frigörande av livsnenergi att göra. Mina händer kan också göra den där utstrålningen men dessvärre äger jag inte den rätta mentaliteten för att syssla med reikihealing,


Av maricici - 6 april 2016 01:07

   Tjuvstart på vårcruisingen

 

Möter man någon så möter man syster ett på väg till jobbet

 

Och så var vi kattvakter i helgen - åt Sture

 

Och Minna

 

Så här glad är man när husse åkt till Manchester för att titta på fotboll.


Av maricici - 6 april 2016 00:51


 

Av maricici - 5 april 2016 01:00

Och så har jag skrivit på adoptionspappren för ett palettciklidpar som behöver omplaceras. Dom hade visst en favoriträtt som hette Neontetra, men här ska dom gå med dom stora hajarna. Nåja, med praktbotiorna då hade jag tänkt, dom välsignade botiorna som är både fredliga,  tuffa och stresståliga.

Och kuhliisarna har nyligen tittat fram, dom stack iväg under en lekkruka när jag släppte ut dom men nu vågar dom sig fram sedan jag släckt ner.

Här är den, snäckan köpte två stycken till 60-litersburken och det är meningen att dom ska hålla populationen Malaysiska sandsnäckor på en skälig nivå. Akvariet är för litet för att hålla någon av dom snäckätande firrarna men detta löste förhoppningsvis problemet.

Surprise! När jag skulle titta efter kúhliisarna dök en ancistrus som jag inte vetat om att jag haft upp.   Måste vara något yngel som växt upp och bara är nattaktiv. Förklaringen är att det finns mycket grottor och växter att gömma sig i detta akvarium.

Har sagt det förr, pyssla med akvarierna är mindfulness på högsta nivå.


Mindfulness är också den här åttiotalaren som dök upp i veckans tips från Spotify.

Av maricici - 4 april 2016 14:51

Ska bara köpa en burk vattenteststickor och kommer ut med två Helenaesnäckor, två Khuliiålar, tre växter och en doppvärmare.


 

Kom ut med en jättekasse från Stadium också men där fanns inget till mig. Energiboost, dvs torkad frukt i fickförpackning till dotterns långfärder, t-shirts, mjukisbrallor och en uppsättning nya bollar i blandade storlekar till grabbarna. En säsongsvara, dom som inte blivit hundmat eller kastats till skogs ligger bortglömda inomhus någonstans. Det är likadant varje vår. Glömde; en flaska vatten mot akut uttorkning och två flaskor duschtvål till medlemspris fick jag med mig ut.



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards