Ensparkibaken

Alla inlägg under februari 2016

Av maricici - 2 februari 2016 17:25

"Krigaren Sunna bär på skölden. Skölden är syddet mellan oss och omvärlden, den avskärmade energi som gör det möjligt att ha en plats för sig själv. Utifrån den platsen har vi utrymme och energi att leva vår unika berättelse. Varje människa bär på en saga, ensam i sitt slag, ett liv att uppleva och en tid att forma världen efter sin avbild. Den berättelsen behöver skydd och kraft för att kunna bli allt den kan bli. Annars sugs sagan upp av andras berättelser och av andras behov.

Skölden genereras från solar plexus och ligger kring oss som ett hölje. Om vi har gott om energi och är friska är den ett gyllene skal runt vår aura. I solar plexus bor vår egen drake som är sinnebilden för vår personliga saga.

Om skölden är stark kommer solen i magen att lysa klart och draken sjunga och dansa. Då är människan självlysande och går inte att missa.

Det kräver mod att ta plats. Man måste stå för vad man säge roch gör, man måste vara beredd att bli ifrågasatt och ibland förlöjligad. Många kvinnor håller sig undan eftersom de inte tror de har vad som krävs. Det är alltid lättare att göra saker som förväntas och uppmuntras. Men det räcker inte. Det är inte egoistiskt för en kvinna att leva sin egen berättelse. Det handlar inte om personlig utveckling i första hand. Snarare är världen i skriande behov av kvinnor som väljer vad de lägger energi på. Världen behöver bli en plats där alla får utrymme. Världen behöver kvinnors unika sagor."


Nordiska Gudinnor

Vardagsmagi för dagens kvinnor

av

Sofia Axelsson





Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards