Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 17 december 2015

Köpte färdiga köttbullar

Av maricici - 17 december 2015 18:00

till den äldre grabben. Hans önskemiddag i går som tyvärr inte fanns hemma och jag lovade att i morgon ska vi äta köttbullar. Han vakande till vid tvåtiden i natt och undrade om dom möjligvis hittat hit, men nej..   

Hittade nästan allas önskejulklappar också; presentkort från den och den affären, lite fräscha vardagskläder till pappa och så någon grej till.

Och så köttbullarna. Från Hemköp som för övrigt bjöd på en gratis lunch i form av ett julbord smakprov från charkdisken.

Antar att att köttbullarna kom från det julbordet, fast jag åt bara av leverpastejen, kalvsyltan och rödbetssalladen. Och köpte hem rödbetssallad, det skulle vara gott till köttbullarna kom jag på.

Och det VAR granar i Södra rondellen, tre vise män på tillväxt som nästan såg ut som buskar i nuvarande storlek.

Och nu sista rycket, städning av huset och laga köttbullar och revbensspjäll i helgen, stora bakdagen tillsammans med syster ettan på Måndag och så ragga upp en gran och kompletteringshandla på Tisdag. DÅ får den nyblivne pensionären rycka ut. Han började för övrigt med att fylla kalendern med Januari; vara på jobbet ett par dagar och så renovera badrummet så snart det börjar bli vår..


Hittade en låt från en film som gick på bio när jag var i högstadieåldern. Jo då, den håller fortfarande, både låt och film.
 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av maricici - Fredag 20 juli 19:00

tittade ut och såg rök överallt, utsikten över bergen var helt försvunnen i dimman.. Kände ett adrenalinpåslag direkt, en urgammal instinkt från den tid då det fanns bara möjligheten att fly.. Sa till mig själv att sätta huvudet på plats, vi leve...

Av maricici - Torsdag 19 juli 16:39


husen tycks i alla fall vara tillfälligt säkrade genom vattenbegjutning men annars så är det svårt att få branden under kontroll med vindar som ändrar riktning hela tiden. Sambon lokalradiolyssnare kom precis med beskedet; Nu brinner det i Sidensjö...

Av maricici - Torsdag 19 juli 09:26

när du vaknar med lukten av brandrök i näsan och sambons arbetskamrats hus direkt hotat av lågorna. Inte så nära, ungefär 6 mil härifrån men röken kan färdas lång när vinden ligger på. Ska i alla fall gå och väcka grabbarna till att börja med, do...

Av maricici - Onsdag 18 juli 14:55

Fick precis upp meddelandet på krisinfoappen.. Tja, jag säger också som det är; tidigare har det inte behövts dom resurser som krävs här och nu; det kallas klimatförändringar och dom flesta är tagna på sängen och yrvakna.. Nu säger jag inte att h...

Av maricici - Måndag 16 juli 18:30

Åka in till stan, få tid över att titta in till äldste grabben som inte kommer till oss för än i Augusti i år, hämta grabbarna, dom blev glada att se oss, hem igen, packa upp 2 stycken veckotvättar, sortera och börja tvätta (med den äldre grabbens hj...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se