Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 4 december 2015

Grattis på födelsedagen!

Av maricici - 4 december 2015 14:00

Lade mig och somnade om efter att den äldre grabben åkt iväg på sin bortavecka och vaknade av kaffe och smörgåstårta på säng. Och ett stort paket med två nya tomtar till samlingen. Sambons överraskning där jag ingen uppvaktning förväntat eller ville ha.   Har vidare varit inne på FB och fått en massa grattis på tidslinjen och skickat ett tackkort till svar.

Annars; Ute snöar det och jag fyller 55 och får frågan om vad jag ska göra med resten av mitt liv?

Försöker titta i en backspegel men äger ingen. Det enda hennes tidskalendrar innehåller är förutom lite födelsedagsnoter är prydliga små anteckningar om tider att passa, som möten, läkarbesök och så vidare. En sann pragmatikers kalender. Så...

Svar; Sitta ner och meditera över faktum att man vägrar inse att man befinner sig i utförsbacken utan funderar över vad man ska göra dom 45 år som är kvar. En del tar bokstavligt på detta med att leva uti hundrade år som synes, ja.  

Kör över en hoper socialdarwinister med det korta meddelandet, javisst, lika sant som att man inte kommer till himlen om man inte är snäll  Men för att ta det ur det kortsiktiga perspektivet, först ska jag skjutsa dottern till COOP, hon skulle bjuda på födelsedagsmiddag idag och det fattades ett par ingredienser och sen så får vi se.. Förmodligen fortsätta sitta i biblioteket och skrivarlyan och spåna. Har faktiskt ingen lista på "saker man måste göra innan man dör" Jo, en sak; Leva- spontant, kravlöst och inte fullt så pretentiöst. Samt äntligen köra den där benvaxningen som legat på is sedan September på grund av tidsbrist.

Och så sätta in en bild på tomtarna -senare


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se