Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 4 december 2015

Grattis på födelsedagen!

Av maricici - 4 december 2015 14:00

Lade mig och somnade om efter att den äldre grabben åkt iväg på sin bortavecka och vaknade av kaffe och smörgåstårta på säng. Och ett stort paket med två nya tomtar till samlingen. Sambons överraskning där jag ingen uppvaktning förväntat eller ville ha.   Har vidare varit inne på FB och fått en massa grattis på tidslinjen och skickat ett tackkort till svar.

Annars; Ute snöar det och jag fyller 55 och får frågan om vad jag ska göra med resten av mitt liv?

Försöker titta i en backspegel men äger ingen. Det enda hennes tidskalendrar innehåller är förutom lite födelsedagsnoter är prydliga små anteckningar om tider att passa, som möten, läkarbesök och så vidare. En sann pragmatikers kalender. Så...

Svar; Sitta ner och meditera över faktum att man vägrar inse att man befinner sig i utförsbacken utan funderar över vad man ska göra dom 45 år som är kvar. En del tar bokstavligt på detta med att leva uti hundrade år som synes, ja.  

Kör över en hoper socialdarwinister med det korta meddelandet, javisst, lika sant som att man inte kommer till himlen om man inte är snäll  Men för att ta det ur det kortsiktiga perspektivet, först ska jag skjutsa dottern till COOP, hon skulle bjuda på födelsedagsmiddag idag och det fattades ett par ingredienser och sen så får vi se.. Förmodligen fortsätta sitta i biblioteket och skrivarlyan och spåna. Har faktiskt ingen lista på "saker man måste göra innan man dör" Jo, en sak; Leva- spontant, kravlöst och inte fullt så pretentiöst. Samt äntligen köra den där benvaxningen som legat på is sedan September på grund av tidsbrist.

Och så sätta in en bild på tomtarna -senare


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se