Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 3 december 2015

Konsten att varva ner..

Av maricici - 3 december 2015 20:42


   Hos neontetrorna

Finns inget bättre sätt att tömma sinnena än att fokusera på fiskarna i ett akvarium.

Mina favoritfirrar för övrigt, en liten rovfisk under den bedrägligt vackra ytan har jag sett. Dom älskar att mumsa i sig nyfödda guppyyngel när såna finnes. En lite svår fisk i ett sällskapsakvarium, då den blir mat åt allt för stora fiskar och stressad av att hållas med allt för livlig fisk. Dom här bor ensamma i ett rektangulärt 100-litersakvarium tillsammans med en siamesisk kampfiskhane och det fungerar bra. Mina övriga erfarenheter av neonerna är att dom vill ha ordenligt med stimutrymme på längden, lite mörkt och gärna tätplanterat akvarium och så vill dom vara minst 11 st i ett stim.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Söndag 8 dec 23:44


   

Av maricici - Söndag 8 dec 23:42

   

Av maricici - Lördag 7 dec 23:45


alltid några virus som ska komma på besök, den här gången till yngste grabben. Han kom hem för att hälsa på över helgen i går och kvällen var okej. Under natten slog astman till med hosta och massor av segt slem som kom upp  till sist lyckligtvis. Vi...

Av maricici - Onsdag 4 dec 22:18


  En sprillans ny och ergonomiskt riktig arbetsstol. Sambon låtsades ha glömt och satte stolen på plats i ett obevakat ögonblick.   Nu hade jag faktiskt glömt att köpa något till sambon som fyller i morgon, men lovade att fixa honom en önskad lä...

Av maricici - Onsdag 4 dec 07:25

för i dag är det min födelsedag.   Må vara att vi alla glömt den i turbulensen som varit denna höst, men här är den i alla fall. En vanlig morgon då jag vaknade klockan 5, låg och lyssnade på takdropp och blåsten som van runt knutarna fram till det...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se