Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2015

Har snöat in på skymmningsbilder vid sjön

Av maricici - 27 augusti 2015 12:39

Det är vackert och ingen kväll är likadan.

Naturen när den är som bäst. Skymmningsbilder:

       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Onsdag 12 dec 16:50

och vad hittar vi där? Jo, dom första influensafallen är på gång i Örnsköldsvik och möjligtvis så finns inget vaccin tillgängligt för än i Januari. Rapporter om 40 graders feber en vecka och ett helt arbetslag däckat låter inte speciellt lovande.   ...

Av maricici - Tisdag 11 dec 18:44

    Yngste grabbens första egna matgrupp. Två stadiga stolar och ett litet klaffbord som kan fällas upp så det rymmer fyra personer vid behov. Köpte också en tvåsitssoffa i svart skinn/skai, en matchande stresslessfåtölj och ett litet svart njur...

Av maricici - Måndag 10 dec 01:30

"Man kan inte mer än älska den här tiden på året då hela Sverige pyntas i rött, vitt och grönt"   Snott från en av supportergrupperna   Som vanligt så hinner jag inte ägna mig åt hockeyeftermiddagar som kör igång kl 15 men jag gick in...

Av maricici - Söndag 9 dec 19:36


vi öppnar den och finner ett avslutat magisnack på webben, alltså ska vi inte prata mera om det. Eller också kan vi dra den där om julens magi. Fick nämligen hem ett exemplar av den här boken i går:   Traditioner, myter och övertro från vikinga...

Av maricici - Lördag 8 dec 14:40

Vällde det ut en massa gula västar i fullt uppror mot Frankrikes president, mest folk från landsorten som är missnöjda och missgynnade. DN;s artikel som jag länkar till innehåller ett försök till analys över president Macrons tillkortakommanden oc...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se