Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 26 april 2015

Söndag Kväll

Av maricici - 26 april 2015 22:18

Har äntligen kommit igång med jätteröjet, nu ska ALLT bort som inte använts på under en ettårsperiod.

Det som alltså tagit hela dagen och fyra små flyttlådor i anspråk, lådor med dom fräscha prylarna som ska till loppis,

och så sopsäckarna som ska till mobila återvinningscentralen i veckan..

Läser DN Kultur i en paus, därför är den moderna människan ett vilddjur och jag konstaterar att jag åtminstone kommer rätt nära ekorrsyndromet av innehållet i mina garderober att döma..

Läser vidare Hanna Fahl Vi borde ägna mer av vår sista tid åt hedonistiskt leverne, 

uja då, hon är inte så gammal va?    Vad man ägnar sig åt när man kommer till nedförsbacken efter 50 är orgier i renlevnadsexperiment för att bli så gamla som möjligt. Alla vill till himlen men ingen vill dö och sambon har slutat röka, och dricker öl till maten bara på helgerna. Vi ägnar oss åt experimenterande med sjuhundramiljoner hälsodieter, och herregud, lössläppt liggande kan vi ägna oss åt hemma, oskyddat och riskfritt. Man lever bara en gång och då vill man leva så länge som möjligt, dom enda förebilder som finns är alerta 90-åringar och alla som uppnått sin 100-årsdag på den 101;a..

Så ligger det till.

Men det är kul med fiction och romaner..

Sagt medan jag försöker besegra artorsvärken genom att köra så jag kör ihjäl den. Konsten att vilja besgera, nej döda en inre fiende har i alla fall en stor psykologisk effekt, även om det kommer en och annan dag då det inte fungerar alls.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Onsdag 14 aug 16:32

den äldre grabben är befriad från tandsten, åtminstone i underkäken. Sedan så tyckte han att det fick räcka för i dag och vi kom överens om att beställa en ny tid för att rensa överkäken med tanken att känner han att han har koll på situationen så ka...

Av maricici - Lördag 10 aug 23:33

grillat tunna revbensspjäll, chorizo och majskolvar och gjort potatisgratäng och sallad till. Till efterrätt; banan, grillad på eftervärmen och en klick vaniljglass till. Sommarkväll med lagom värme och får man ha det så här bra stämning. Blir lite...

Av maricici - Onsdag 7 aug 23:38

Vår semestermånad är slut, dom sista semestergästerna har varit på besök under helgen och den äldre grabben har kommit igång med sin dagliga verksamhet igen. Och jag är fortfarande rökfri, inne på femte veckan nu. Satt och segade på med en kopp kaffe...

Av maricici - Lördag 3 aug 00:16

Känns tomt i kväll efter att ha fått ha honom hemma i nästan två veckor, men på måndag kör daglig verksamheten igång igen och vår tanke var att han skulle få tid att landa orentligt innan dess. Och in i rutinerna ska också den äldre grabben och det g...

Av maricici - Fredag 2 aug 00:34

Tog en tupplur efter maten och vaknade av att en katt satt på taket och kunde inte komma ner och en bofink hade flugit in på altanen och hittade inte ut. På något sätt kändes det som jag fortfarande låg och drömde något. Hur som helst så fick sam...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se