Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 20 februari 2015

Vardagsliv

Av maricici - 20 februari 2015 14:01

 

Vart på COOP Forum och handlat. Bildbeviset.

 

Och så har sambon köpt en ny klocka. Förmodligen gjort sig bäst ensam men jag vägrar flytta ungarnas gamla konstverk.

Har läst DN nu på morgonen, hinner inte kommentera ledarsidan nu, kanske senare. Nästa helg då jag har den första lediga helgen sedan December, om grabbarna slipper fler förkylningar. Har i alla fall planerat att gå omkring i pyjamasen hela Fredagen och sedan får vi se..

 

Köpa hem mer mjölk, det finns alltid bara 1 liter kvar i kylen varje dag  

 

Och tvätten, kulör 40 grader, 10 kg och 2 timmar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 17 sept 14:12

     Gråhäger på jakt efter föda   Ur årets ägg; fiskmås   Höstfärg   Ekorre med något svåridentifierat i munnen. Bomaterial? Han gillar inte sällskapet hur som helst vilket syns på svansen (det ilskna tjattret är inte med på bild...

Av maricici - Lördag 15 sept 19:30

ungefär lika upphetsande som det låter. Åkte in för att kolla upp yngste grabbens besvär, där rodnaden vid ljumsken utökats med en kraftig svullnad. Vänta i kön till receptionen medan yngste grabben pratade om doktorn som skulle skära med kniven,...

Av maricici - Fredag 14 sept 14:45

alltså en helg med båda grabbarna hemma och full fart från morgon till kväll. För att sammanfatta så har a) natten gått bra, bara det där strecket vi skulle rita runt rodnaden som flutit ut så allt var blått. Men allmäntillståndet såg opåverkat ut ...

Av maricici - Torsdag 13 sept 19:07

är en natts sammanhängande sömn då det inte har blivit något sådant dom sista två veckorna. Varit vaken på grund av ledvärken mest. Upptäckte också ett svullet område med en blå knöl nära ljumsken på yngste grabben. Och ont var det. Sjukskrev ho...

Av maricici - Torsdag 13 sept 00:00


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se