Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 3 december 2014

Och bakom lucka tre

Av maricici - 3 december 2014 07:28

 

Dom tre vice männen som visserligen gör sig bättre på bild i mörkret men nu hade jag inga ärenden ut efter mörkrets inbrott i går.


Vidare; Familjedrama..

-Vad säger du då som röstade på..

Sambon:*Hhhmmmrr*

-?
Hmmmmrrr? Var det allt, eller var det bara munnen full av köttsoppa?

- *Ahhhmmmm*

Alltså ett flyktförsök!

Man kan ju råka stöta sig med någon  

En och annan bekant eller kanske rent av NÄRA bekanta?  

- Men lägg av, bara för att jag inte vill delta i er freakshow..  

Tankebubbla:(OCH förlora din image som   mr nice guy, alltid lagom, alltid rätt  )

-Och så undrar man förstås varför jag hade fokus på en rödhårig **, som ÄNNU fler måste ha röstat på lokalt?    Nehej, inte ens det då?

För då måste man ha en åsikt om va, va, va, va sa du för nåt?  

- Köttsoppa är jättegott! *hint, hint*

Dom representativa S-väljarna i ett nötskal, inte har dom några åsikter och inte säger dom något.. "Våldsvänstern" *HOHOHO* Iofs måste väl påståendet vara upplagt i ren desperation efter annat än dessa mumiefodral..

Ja då, jag kan hålla med om att "debatterna" är en enda stor jäkla freakshow för det mesta, men lite kan man ju bjuda på...

Alltså; bakom luckorna döljer sig ofta (men inte alla dagar) mina lösenordskyddade inlägg.


Mer bakom luckan; Räkningshögen som ska betalas strax, inte med en massa kontoutdrag på förra månandens inköp (Det var ihopsparat sedan Januari 2014) utan bilskatt, bilförsäkringar, ja på TVÅ bilar och dyra historier, VA, el, Tvättex, Canal Digital, och en övrig försäkringshög utan motsvarighet i historien..Och så några SMS, dvs inte några utan otaliga med reklam för this and that och nästan gratis nu inför julen. Och så ett bortglömt från syster två, där jag satt lite trångt just nu men skulle svara henne så snart jag kom loss. Antar att hon tolkade min tystnad som ett ja. Eller att jag fortfarande sitter fast och kommer att upphittas med grön mossa på.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av maricici - Måndag 10 aug 13:49

Min bröstrygg säger att jag borde vara sjukskriven och ta det lugnt ett par dagar, men andra delar av min hjärna säger att det är så krångligt för anhörigvårdare att sjukskriva sig. Det finns ungefär en flytande gräns mellan mina egna sysslor och job...

Av maricici - Tisdag 4 aug 13:42

Har jag lyckats få en besökstid på hälsocentralen till den äldre grabben. Visserligen ett par veckor framåt då hans läkare är tillbaka efter sin semester, men ändå en besökstid. Och jag återkommer om andningsbesvären blir akuta under tiden.   Har...

Av maricici - Måndag 3 aug 23:52

    Ny perenn favorit. Inte alls så kinkig som jag läst om, utan den ser rätt självgående ut. Lite extra kogödsel och vattnat vid torka är det enda jag gjort. Det lustiga med den är att kronbladen tar tid på sig att utvecklas, och det som syns...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:53


Hoppas att juli tog allt regnande och att det blir lite fler soldagar denna månad. Att det har bara blivit tre baddagar kan jag ta med ro, men nu är det så att min tomatkart behöver lite sol för att bli sådär röda, saftiga och ätbara.  Däremo...

Av maricici - Lördag 1 aug 13:44

Då blir det pitepalt till middag       Med massor av fläsk inuti och lingon och smörklick brdvid. Finns däremot inga fler bilder på oss i den här serien. Antar att vi gått i paltcoma. ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se