Ensparkibaken

Alla inlägg under oktober 2014

Av maricici - 9 oktober 2014 13:42

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/779418-efter-hjaltedadet-nu-ska-sandra-traffa-glada-hudik-teatern


Orkar inte skriva i kommentatorsfältet utan konstaterar att dom som i mångt och mycket jobbar med att skingra fördomar om sig själva inte kunde fått en mer passande hedersgäst än Sandra som fattat hur det ligger till utan att Glada Hudik teatern behövt berätta något.

  

Speciellt med tanke på att Mats Melin (ICA-Jerry) har haft det jättejobbigt att agera i liknande filmscener, något som grundar sig på precis en sån här taskig erfarenhet från hans barndom.

Skitjobbigt att läsa när man själv helt saknar erfarenhet, min bästa kompis i högstadiet hade en ett år yngre syster med downs syndrom och hon var liksom en av oss, en familjemedlem bland dom andra. Likadant här; två familjemedlemmar bland dom andra som dessutom har turen att ha schyssta grannar. Och så slås man i skallen av att man egentligen bara är lite slumpmässigt priviligerad, det finns en annan verklighet också..

Av maricici - 8 oktober 2014 12:55

Det var längesedan jag hade med något recept kom jag på, förmodligen för att inspiaration saknats under några månader.

Plockar fram gårdagens rätt då, spaghetti med tomatsås och marinerade champinjoner.


Koka spagettin och under tiden:

Hacka en liten röd chili och tre vitlöksklyftor och fräs i 2 msk tomatpure en stund. Häll sedan i två konservburkar  hela körsbärstomater, mosa lagom mängd av dom i grytan, och krydda med grönsaksbujongtärning, en brukar bli lagom och låt koka ihop minst 30 minuter. Ta sedan 3 hg champinjoner skiva och häll över en marinad gjord på 0.75 dl olivolja, 1 msk vit balsamvinäger och 1 pressad vitlöksklyfta . Servera dom till tomatsåsen och pastan och lägg gärna på lite kapris för mera bett i smaken. Den som tycker det blir FÖR veggo brukar toppa med riven ost och små och stora barn brukar uppskatta lite tomatketchup till.

 


Musik till arbetet


Av maricici - 8 oktober 2014 12:10

rätt så ovanligt, annars brukar det alltid komma och gå folk i det här huset. Blir rastlös av tystnaden som ringer i öronoen, inget kan vara så öronbedövande som plötslig tystnad.

Utgår ur sociala mediers gemenskap angående tidningsrubriker då jag inte har någon snackis att hänga på, är inte rädd för ebolavirus sedan jag läste om smittvägen direktkontakt med kroppsvätskor, annat var det med den luftburna svininfluensan. Noterat vilka länder som drabbats och inse att vi är rätt så isolerade, det är inte mycket trafikutbyte mellan dom och europa,  dom få fall som dykt upp har  mycket riktigt bara anträffats bland läkare utan gränser och andra biståndsarbetare. Det vill säga; grupper som håller reda på symtomen själva och kommer att snabbt söka vård.

Och inga förrrymda våldtätsän från rättspsyk i Sundsvall kommer att titta förbi,ser dottern någon under sitt besök hos specialistandläkaren idag ska jag be henne hälsa.  Säger dm på rättspsyk att h*n är i för dålig form för att uppta sina aktviteter tror jag dom, inlåst på att man får spel och rymmer inför förflyttning till en annan avdelning, då är man inte i form för att vara utåtagerande.

Och så har jag av en ödets ironi hamnat på paradise hotel som jag aldrig tittar på, och kan inte mera än ge henne rätt, jag skulle också vägrat ta ut svängarna framför en sån attityd, eller man får den underhållning man ber om och förtjänar!


Musik mot öronbedövande tystnad



Av maricici - 7 oktober 2014 11:05

       

    


Av maricici - 7 oktober 2014 10:23

         

Av maricici - 7 oktober 2014 09:59

Höstmotiv gula kompositionen

       

Av maricici - 7 oktober 2014 02:23

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article19646089.ab

 Ja, vi vet har det är genom sociala medier och nätet i allänhet, feminister har håriga ben och armhålor och övriga är släta som barbiedockor.    Alltså om den logiken stämmer med vad man ser i damernas oklädningsrum så skulle Fi vara i särklass sveriges stösta parti i skrivande stund.

Och sedan vet inte jag vad som gick snett jag heller, jag ser ut att tillhöra räkmackegenerationen som kom bekvämt svävande i bakvattnet med fri abort, fritt sex, fria p-medel  och könsorgan som inte behövde se ut på något speciellt sätt för att räknas som normal anatomi, dom fick till och med vara håriga.

Men jag har en jävla akilleshäl som heter ben som ska vara släta som barnrumpor, och givetvis har jag fört över åkomman till nästa generation under min egen besservissiga devis "Barn gör inte som man säger, barn gör som man gör"  

Och givetvis kan man tala om en rejäl backlash angående moral sedan mitt mitten av sjuttiotalet, herregud, jag måste tillhöra den första generationen i världen som har dom efterkommande som hytter med pekpinnen och ser stränga ut.  Därför får man inte amma offentligt längre (kan någon snäll person återigen upplysa mig om vad det här landet tillhör för statsreligion?  ) Därför har man sex under täcket, förmodligen därför att ingen tittar på sex som förut, det tittas för att man ska känna att man har det fulländade nicket som har sex under täcket hemma med taklampan släckt. Tro fan att man inte vill bli sedd under såna omständigheter. För at tala klarspråk; förr tittade man på porrfilmer och annan erotik för att kåta upp sig, utan att hymla med syftet och utan att skylla på någon.

Avslutningsvis; Kvinnokroppen måste ut i ljuset men inte ett ord om att man ska använda den till något. Bara ett nytt Heliga Maria Syndrom...




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards