Direktlänk till inlägg 26 oktober 2014
Fräs upp 2 små gula finhackade lökar, 2 finhackade vitlöksklyftor och 7 hg köttfärs
Plocka fram salt och svartpeppar (färdigmixat i kvarn i den här modellen) 1 köttbuljongtärning, 4oo gr krossade tomater och en bit rökt sidfläsk.
Tärna fläsket smått och bryn med övriga ingredienser
Finriv ett par morötter och tillsätt tillsammans med dom krossade tomaterna, späd med vatten efter behov
Klipp eller finhacka några basilikablad och lägg i grytan
Varva färska lasagneplattor 6 st, köttfärssås och bechamelsås i en ugnsform (idag fuskade vi med pastagrädde från norrmejeriet), understa och översta lagret ska vara behamelsås. Grädda i 200 grader ugnsvärme ca 40 minuter.
Färdigt att äta
Efterätten fixad, jordgubbar doppade i mörk choklad, att skölja ner med en Teqiula Rose likör för den som vill.
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 | |||||
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
|||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 |
29 | 30 | 31 | |||||
|