Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2014

Slängde in ett svar mest på skoj

Av maricici - 21 oktober 2014 08:17

till ett uppenbart troll

http://www.allehanda.se/opinion/insandare/kontroversiell-forandring

och nu får jag väl ro   iland med båt och allt .

Återstår att se om jag får svaren genom censuren då "kontroversiella" troll inte bruka kräva dito svar.

Och inte heller skrivarlyans dokumentation om vad som kan avhandlas på en tjemiddag, möjligvis kommer den senare mest på skoj. Jag är nämligen för gammal för att behöva ta någon "debatt" och lika full av orubbligt självförtroende som vissa byggherrar är i andra sakfrågor.  

Måste säga att dagens ledare från den liberala kanten oroar mig mer apropå detta och allt annat:


http://www.allehanda.se/opinion/ledare/lyssna-inte-pa-gnallspikar-och-visionslosa-nostalgiker

Har bara hunnit skumläsa och kan bara säga; är detta Ö-viksbornas berömda nötskal, hurra  blint och urskillningslöst för all nytänkande galenskap? Efter att först ha mött SEKAB-affären och nu detta får jag nästan mina fördomar bekräftade med ett rungade JA. Modern ariktektur är det  bara synonymt med gamla illustrationer av Isaac Asimovs samlade litterära verk?  Där har ni mitt rungade nej till svar. Duploklossen som kallas ting1 kan jag väl möjligvis ursäkta med att den är placerad i en icke helt felaktig miljö med mest gammal 60-talsbetong , men det här hemmabyggad barbiehuset av kartong, vem ska urskuldra detta och hur?

Janne N hade rätt på FB-sidan; Det som är brist på är ettor och tvåor och treor till rimliga priser, som vanligt ser han ut att vara den enda nyktra i den här stan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Onsdag 17 april 23:25

Sista arbetsdagen i morgon och sedan blir det sovmorgon i en hel vecka. Påskplaner; Långfredag, skjutsa den äldre grabben till korttidsboendet och hämta den yngste på gruppboendet direkt efteråt. Och sen skulle vi tillbringa kvällen med att påskpyssl...

Av maricici - Onsdag 17 april 00:24

Skulle delvattenbyta i stora akvariet sist av allt i kväll. Tjyvtjockt med kiselalger överallt, ofarliga för fisk men dödar akvarieväxter effektivt, delvattenbyte och algpreparat 1 gång i veckan under 4 veckor. Dessutom hade en av dom siamesiska algä...

Av maricici - Tisdag 16 april 19:21

och som vanligt har jag ingen aning om hur man gör. Plockade i alla fall fram den gamla lådan med pynt, sådde prydnadsgräs i en skål och köpte hem lite extra ägg. Tanken var att det ska stå en massa ulliga pyntkycklingar i gräset och ägg går ju allti...

Av maricici - Tisdag 16 april 17:51

Vad gjorde jag då? Satt och scrollade igenom mitt Twitterflöde och såg en tidningsrubrik flimra förbi. Kändes lite overkligt att se den gamla damen -Vår Fru med byggstart 1163 gå mot sin undergång. På något sätt symboliserar dom här gamla världshis...

Av maricici - Måndag 15 april 23:36

  Håller skaren? Jo då, det gjorde den.   Fikar kexchoklad och tittar på änderna   Under construction   Vårtecken   Hök, kan dessvärre inte identifiera vilken sorts hök   Och här kommer något helt annat flygande   Med desti...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se