Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2014

Slängde in ett svar mest på skoj

Av maricici - 21 oktober 2014 08:17

till ett uppenbart troll

http://www.allehanda.se/opinion/insandare/kontroversiell-forandring

och nu får jag väl ro   iland med båt och allt .

Återstår att se om jag får svaren genom censuren då "kontroversiella" troll inte bruka kräva dito svar.

Och inte heller skrivarlyans dokumentation om vad som kan avhandlas på en tjemiddag, möjligvis kommer den senare mest på skoj. Jag är nämligen för gammal för att behöva ta någon "debatt" och lika full av orubbligt självförtroende som vissa byggherrar är i andra sakfrågor.  

Måste säga att dagens ledare från den liberala kanten oroar mig mer apropå detta och allt annat:


http://www.allehanda.se/opinion/ledare/lyssna-inte-pa-gnallspikar-och-visionslosa-nostalgiker

Har bara hunnit skumläsa och kan bara säga; är detta Ö-viksbornas berömda nötskal, hurra  blint och urskillningslöst för all nytänkande galenskap? Efter att först ha mött SEKAB-affären och nu detta får jag nästan mina fördomar bekräftade med ett rungade JA. Modern ariktektur är det  bara synonymt med gamla illustrationer av Isaac Asimovs samlade litterära verk?  Där har ni mitt rungade nej till svar. Duploklossen som kallas ting1 kan jag väl möjligvis ursäkta med att den är placerad i en icke helt felaktig miljö med mest gammal 60-talsbetong , men det här hemmabyggad barbiehuset av kartong, vem ska urskuldra detta och hur?

Janne N hade rätt på FB-sidan; Det som är brist på är ettor och tvåor och treor till rimliga priser, som vanligt ser han ut att vara den enda nyktra i den här stan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Måndag 21 jan 01:30

två avbrutna inbrottsförsök och en stulen bil och den misstänkte försatt på fri fot enligt polisen-händelse. Okej då.. Har inte varit så mycket på nätet i helgen så jag fick infon först genom grannsamverkansgruppen. Håll ögonen öppna. Okej. Dotte...

Av maricici - Fredag 18 jan 22:43

dom mår bara fint båda två. Den yngste satt och myste i den jättestora TV-soffan i samlingsrummet när jag ringde och frågade hur det gick. Och den äldre grabben hade skrattat hela vägen hem i taxin. Möjligen skrattade han hela vägen till banken med t...

Av maricici - Fredag 18 jan 07:26

- Nu åkte han   - Ja    Inte ofta jag inte är hungrig vid frukost, men ibland så händer det. Vid händelse av vinterkräksjukan och så nu. Tvingade i alla fall i mig en macka och försökte räkna upp fördelar med yngste grabbens permanenta flytt. K...

Av maricici - Torsdag 17 jan 22:19

Yngste grabben är glad och förväntansfull, han tycker det är hur spännande som helst och så ska han ju få komma hem på helgerna till att börja med.Och så har han fått sin nya säng som ska stå här hemma levererad i dag, den ser ut att ha fått godkänt....

Av maricici - Onsdag 16 jan 21:23

Sambon tar ut sin pension och jag fortsätter assistuppdraget för den äldre grabben till han hittat ett passande boende så kommer det att fungera ekonomiskt om vi ser över onödiga utgifter och.. Herregud vad många dom var när man börjar räkna, alltså ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se