Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2014

Slängde in ett svar mest på skoj

Av maricici - 21 oktober 2014 08:17

till ett uppenbart troll

http://www.allehanda.se/opinion/insandare/kontroversiell-forandring

och nu får jag väl ro   iland med båt och allt .

Återstår att se om jag får svaren genom censuren då "kontroversiella" troll inte bruka kräva dito svar.

Och inte heller skrivarlyans dokumentation om vad som kan avhandlas på en tjemiddag, möjligvis kommer den senare mest på skoj. Jag är nämligen för gammal för att behöva ta någon "debatt" och lika full av orubbligt självförtroende som vissa byggherrar är i andra sakfrågor.  

Måste säga att dagens ledare från den liberala kanten oroar mig mer apropå detta och allt annat:


http://www.allehanda.se/opinion/ledare/lyssna-inte-pa-gnallspikar-och-visionslosa-nostalgiker

Har bara hunnit skumläsa och kan bara säga; är detta Ö-viksbornas berömda nötskal, hurra  blint och urskillningslöst för all nytänkande galenskap? Efter att först ha mött SEKAB-affären och nu detta får jag nästan mina fördomar bekräftade med ett rungade JA. Modern ariktektur är det  bara synonymt med gamla illustrationer av Isaac Asimovs samlade litterära verk?  Där har ni mitt rungade nej till svar. Duploklossen som kallas ting1 kan jag väl möjligvis ursäkta med att den är placerad i en icke helt felaktig miljö med mest gammal 60-talsbetong , men det här hemmabyggad barbiehuset av kartong, vem ska urskuldra detta och hur?

Janne N hade rätt på FB-sidan; Det som är brist på är ettor och tvåor och treor till rimliga priser, som vanligt ser han ut att vara den enda nyktra i den här stan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - Torsdag 15 nov 15:47

och är inne på att i år blir det minsta möjliga jul. Både här och hos äldste grabben har sjukdomarna bra avlöst varandra och att ett stresspåslag på detta är det sista vi behöver. Äldste grabben blir kvar hemma i år och det känns som huvudsaken är at...

Av maricici - Tisdag 13 nov 07:26

t ex den om att årets lokala Lucia är inställd på grund av bristande intresse, den som handlar om grannbyns och den forna lillkommunens alltså. Och min gamla högstadieskola där tiderna alltså förändrats. Själv konstaterade jag att "tiderna förändra...

Av maricici - Söndag 11 nov 12:22


Man kan säga att vi firat hela helgen då sambon fick en önskad smörgåstårta i Fredags. Bara tillgänglig i glesbygdsbutiken fr o m denna dag och äts helst medan den är färsk om man ska ha någon glädje av den. Och det här fick han i dag:   Dusch...

Av maricici - Lördag 10 nov 15:23

Califorina wildfire wipes out much of one town, kills 9   Och det slutade dessvärre inte där utan bränderna fortsätter att rasa och hotar stora områden, städe rinräknat. Länk till CNN News med bildmaterial som ger en uppfattning om brändernas sto...

Av maricici - Fredag 9 nov 22:34


  Sov i ro.      

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ensparkibaken med Blogkeen
Följ Ensparkibaken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se