Ensparkibaken

Direktlänk till inlägg 23 juni 2014

Femtio nyanser av verklighet

Av maricici - 23 juni 2014 10:08

det handlar om den gränsöverskridande sexuella preferensen som kallas BDSM, eller sadomasochism på folkmål , en variant äldre än marquise De Sade himself (en annan lite äldre populärkulturist) och det handlar även om hur den tagits upp av populärkulturen och nått massans breda lager samt det 'Svenska rättsväsendet Det handlar om en rejäl kulturkrock mellan nyanserna av verklighet, en kulturkrock där en ej genusbunden ömsesidig sexuell tvåvägskommunikation, en tydlig sådan, spätts ut med önskedrömmen om att kvinnor ska gilla ett visst mått av sexuellt våld och fått det mest fatala följder, speciellt när svenska domare går på samma aningslösa linje.


Ja, jag är intresserad av fenomenet i sig på mitt vanliga vis, där andra tar ett steg tillbaka med ett "fräls oss ifrån ondo" tar jag ett steg framåt och vill veta vad som pågår, hur tänker man? inte bara inom det sexuella utan även om annat som kallas människors "mörka sidor", det började med att jag uppslukades av andra världskriget och Hitlertysklands raspolitik som åttaåring och på den vägen är det..

Jag upprördes även över "omdömena" om den så kallade skelettkvinnan, som förmodligen snöat in på samma sätt, eller på människans biologi.. Ingen som hör talas om sociologi? Isåfall så är det på tiden att ni lär er begreppet.

Femtio nyanser av verklighet.


En paradox är att i ett sadomasochistiskt förhållande så älskar man varandra och tillfredsställer varandras sexuella behov enligt gemensamma önskemål. Man tänker inte i termerna våld eller våldskultur.

Femtio nyanser av verklighet.


Jakten på Kapten Klänning, en klassisk envägskommunicerade sexualsadist som fick sina kickar av övertagen över andra, därav hans dubbelspel som jämställdhetsförespråkare föreläsare.

Nyansen av en annan verklighet.

Rollspelande prostituerade gav inte längre några erotiska kickar, han ville ha den äkta varan, bland annat tonårsflickor som var helt oförberedda och skadades för evigt mentalt av hans faktiska övergrepp.

Nyansen av en verklighet ingen av oss vill råka ut för eller veta av.

Nyansen av aningslösa från massans breda lager som önskar  en erotisk kick, där man önsketänker fram dunkelt uttalade svarssignaler, svarssignaler som inte fanns.

Nyansen som av motparten kallas sexuellt våld, sexuellt övergrepp och våldtäkt.

Nyansen som för motparten är sann, alldeles sann.

Fiftie shades of grey, gränsöverskridande och utforskande av en nyfiken verklighet, där kvinnor har läst *fniss*   femtio nyanser utan en tanke på att överföra dom till sin egen verklighet.

Niomiljoner nyanser av människor där just din tolkning inte nödvändigtvis är någon annans verklighet.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maricici - 31 maj 2023 11:57

4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar?   Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...

Av maricici - 31 maj 2023 01:04

  Var just på väg att lägga mig när dottern ropade och undrade om jag såg vad hon såg. Jo minsann, det brinner någonstans, ser ut som det är i skogen. Ringde 112 som redan fått larmet men tackade för uppmärksamheten. Tog en sväng ut för att försöka...

Av maricici - 3 maj 2023 20:50

efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...

Av maricici - 1 maj 2023 21:19


  Blev bara en bild för vi hade fullt upp med att sitta och prata med besökare som stannade till. Prat om kameran och och berättelser runt bilden för den som var intresserad. Om huggormen som fick många att stanna till och som inte var ett dugg f...

Av maricici - 30 april 2023 22:32

I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards